Minulle se syvimmillään on kaipuuta Jumalan yhteyteen. Yhteyteen, joka...

Viikon sanaan

Valitse seurakunta

Uusin blogikirjoitus - Nyaste blogginlägg

Kirkolliset-suomi sanakirja

9.11.2016

Saatko tolkkua seurakunnan viikkoilmoituksesta? Tunnetko käsitteet ja lyhenteet? Tiedätkö mikä on viikkomessu? Solu? Rovastikunta? Reformaatio? Erotatko kirkon sisällä toimivat herätysliikkeet toisistaan?

Lettlandsarbetet i Karleby svenska församling

7.9.2016

I början av augusti besökte åtta personer från vår församling vårt vänprojekt i Lettland, den kristna skolan St Davids skola i Madona. Vi hann även besöka vår vänförsamling i Rezekne en dag, samt förstås ströva omkring lite i gamla staden i Riga.

Keskiaikapäivät 2016 - Elämä on draamaa

2.9.2016

Kokkolan Keskiaikapäivät ovat koko perheen yhteinen tapahtuma, jossa riittää ohjelmaa sekä perheen pienille että isommille.

Vapaaehtoisena – Kaarlelan Tiekirkko-oppaana

12.8.2016

Mahtaakohan tänään tulla yhtään kävijää Tiekirkkoon? Jos joku tuleekin, niin osaankohan kertoa kirkosta mitään?

Vapaaehtoisena – Miesväen merkitys

25.7.2016

Miten nainen oikeastaan selviäisikään ilman miehiä tässä maailmassa? No, moni nainen varmasti selviää arjen pienistä teknisistä vastoinkäymisistä omalla näppäryydellään, mutta minä en kuulu niihin naisiin.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Rohkea äiti - Hei, oletko väsynyt äiti?

20.6.2016

Olin nyt kesäkuussa ylioppilasjuhlissa ja siellä tapasin pitkästä aikaa erään ystävän. Perinteisen ”Hei, mitä kuuluu” -aloituksen sijaan hän yllätti minut. Hän kysyikin: ”Hei, oletko väsynyt äiti?”

Kommentoi | Yksi kommentti Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

En ton, en enda ton

17.6.2016

Det finns paralleller i musik och natur. I sommar har jag ofta fastnat i detaljerna. Intresset har väckts av en liten kryddväxt eller ett oansenligt mönster i en sten.

Minun paikkani kirkon penkissä

13.6.2016

Astun kirkkoon lauantai-iltana. Ovella minua on vastassa lämmin hymy ja tervetuloa-toivotus. Kirkossa vallitsee puheensorina ja bändi virittelee vielä soittimiaan.

Mobiilikäyttäjäkin tykkää uusista nettisivuista

8.6.2016

Tervetuloa uusille nettisivuille! Onnea erityisesti sinulle, joka luet näitä älypuhelimella. Nyt skaalaus toimii, eikö totta?

Rohkea äiti – Vauva on ihminen

29.4.2016

Seuraan muutamaa blogia, joista yksi on Irene Naakan pitämä Mutsie-blogi. Blogin kirjoittaja on yhden lapsen äiti ja hän kertoo blogissaan vauva-arjesta kahdeksan kuukauden ikäisen tyttären kanssa.