Viestintä on seurakunnan tehtävän ytimessä. Se on ilosanoman välittämistä, ihmisten puhuttelemista, yhteisön rakentamista. Yhtymän seurakunnat ja seurakuntalaiset ovat erilaisia, mutta viesti on sama. Seurakunnalla on viestittävänä maailman paras ja tärkein sanoma. Sanomaa eivät välitä eteenpäin pelkästään työntekijät, vaan myös jokainen seurakuntalainen on viestijä. Juuri lähiviestintä on vahvinta viestintää.

(Kokkolan seurakuntayhtymän viestintäsuunnitelmasta 2019-2022)

Tietokone ja muistiinpanot.

Viestintä

Kokkolan seurakuntayhtymän yhteinen viestintä jakaa tietoa seurakuntien sanomasta, toiminnasta ja hallinnosta. Joka seurakunnalla on lisäksi omia viestintäkanaviaan ja -tapojaan. Seurakunnan viestinnästä vastaa kirkkoherra.

Tärkeimmät yhteiset viestintäkanavat ovat:

Nettisivut

Keväällä 2020 uudistetut nettisivut kertovat viimeisen ja ajantasaisen tiedon niin seurakuntien kuin yhtymän asioista. Anna sivustoista palautetta palautelomakkeella!

Kokkola-lehden seurakuntasivut

Kokkola-lehti on ilmainen kaupunkilehti jaetaan joka kotiin Kokkolassa ja Kaustisella kerran viikossa. Seurakunnan sivut löytyvät lehden loppupuolelta.
Klikkaa Kokkola-lehden mobiiliversioon tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kokkola-lehden aukeama.

Radio Dein logo.Jumalanpalvelukset Radio Deissä

Radio Dein Kokkolan-taajuudella 105,9 / 91,8 MHz kuullaan Kokkolan suomalaisen ja ruotsalaisen seurakunnan jumalanpalveluksia.

• Kokkolan suomalaisen seurakunnan jumalanpalvelus kuullaan Kokkolan kirkosta joka kuukauden 1. sunnuntai klo 10.
  • Kokkolan ruotsalaisen seurakunnan jumalanpalvelus kuullaan Kaarlelan kirkosta joka kuukauden 3. sunnuntai klo 10.

Facebook-sivut

Jokaisella Kokkolan seurakuntayhtymän seurakunnalla on omat Facebook-sivut.

Instagram-tilit

Seurakunnilla on myös Instagram-tilejä.

Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa!

Videot

Kirjautumalla YouTubeen voit tilata seurakuntayhtymän ja seurakuntien kanavat itsellesi ja pääset aina tutustumaan uusimpiin videoihin.

Viestintäyksikkö

Viestintäyksikössä työskentelee viestintäpäällikkö, kaksi osa-aikaista tiedottajaa ja toimistosihteeri, jonka toimipiste on Kokkolan seurakuntakeskuksen neuvonnassa.

Viestintäyksikön yhteinen sähköpostiosoite on info.kokkola@evl.fi

Viestitellään!

viestintäpäällikkö - kommunikationschef

Kokkolan seurakuntayhtymä - Karleby kyrkliga samfällighet