Viestintä on seurakunnan tehtävän ytimessä. Se on ilosanoman välittämistä, ihmisten puhuttelemista, yhteisön rakentamista. Yhtymän seurakunnat ja seurakuntalaiset ovat erilaisia, mutta viesti on sama. Seurakunnalla on viestittävänä maailman paras ja tärkein sanoma. Sanomaa eivät välitä eteenpäin pelkästään työntekijät, vaan myös jokainen seurakuntalainen on viestijä. Juuri lähiviestintä on vahvinta viestintää.

(Kokkolan seurakuntayhtymän viestintäsuunnitelmasta 2019-2022)

Tietokone ja muistiinpanot.

Viestintä

Kokkolan seurakuntayhtymän yhteinen viestintä jakaa tietoa seurakuntien sanomasta, toiminnasta ja hallinnosta. Joka seurakunnalla on lisäksi omia viestintäkanaviaan ja -tapojaan. Seurakunnan viestinnästä vastaa kirkkoherra.

Tärkeimmät yhteiset viestintäkanavat ovat:

Nettisivut

Keväällä 2020 uudistetut nettisivut kertovat viimeisen ja ajantasaisen tiedon niin seurakuntien kuin yhtymän asioista. Anna sivustoista palautetta palautelomakkeella!

Kokkola-lehden seurakuntasivut

Kokkola-lehden aukeama.

Kokkola-lehti on ilmainen kaupunkilehti jaetaan joka kotiin Kokkolassa ja Kaustisella kerran viikossa. Seurakunnan sivut löytyvät lehden loppupuolelta.
Klikkaa Kokkola-lehden mobiiliversioon tästä.

Facebook-sivut

Jokaisella Kokkolan seurakuntayhtymän seurakunnalla on omat Facebook-sivut.

Kokkolan suomalainen seurakunta
Karleby svenska församling
Kaustisen ja Ullavan seurakunta
Kälviän seurakunta
Lohtajan seurakunta
Halsuan seurakunta

Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa!

Kokkolan sunnuntaimakasiini klo 10-13 Radio Deissä

Radio Dein Kokkolan-taajuudella 105,9 / 91,8 MHz kuullaan sunnuntaisin klo 10 suomalaisen ja klo 12 ruotsalaisen seurakunnan jumalanpalvelus. Niiden välissä lähetetään klo 11.25 kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina Hetki kanssasi -ohjelma ja muina sunnuntaina Oulun seurakuntayhtymän tuottama nettipyhäkoulu. Hetki kanssasi -ohjelmia voit kuunnella ilman musiikkia myös täältä.

Videot

Kokkolan seurakuntayhtymän Youtube-kanavalla voit katsoa viestinnän tekemiä videoita. Kirjautumalla Youtubeen voit tilata seurakuntayhtymän kanavan itsellesi ja pääset aina tutustumaan uusimpiin videoihin.

Viestintäyksikössä työskentelee viestintäpäällikkö, kaksi osa-aikaista tiedottajaa ja toimistosihteeri, jonka toimipiste on Kokkolan seurakuntakeskuksen neuvonnassa.
Viestintäyksikön yhteinen sähköpostiosoite on: info.kokkola@evl.fi

Viestitellään!

viestintäpäällikkö - informationschef

tiedottaja - informatör

Lomalla 22.6-26.7

tiedottaja - informatör

Kokkolan seurakuntayhtymä - Karleby kyrkliga samfällighet

Keski-Pohjanmaan IT-alueen seurakuntien tietosuojavastaava.

Församlingarnas dataskyddsansvarig inom Mellersta-Österbottens IT-område.

toimistosihteeri - byråsekreterare
Viestintäpalvelut

Kokkolan seurakuntayhtymä - Karleby kyrkliga samfällighet Kokkolan suomalainen seurakunta

Lomalla 29.6-2.8