Aluekeskusrekisterin työntekijät Anni Syrjälä, Heli Vepsäläinen, Maria Nystedt sekä Anu Keski-Rahkonen.

Kokkolan aluekeskusrekisteri palvelee puhelimitse tai sähköpostilla

Palvelemme asiakkaita puhelimitse tai sähköpostilla. Jos haluat asioida paikan päällä, varaa puhelimitse aika tapaamiseen.

ma-pe klo 9-15
keskusrekisteri.kokkola@evl.fi
Postiosoite: Läntinen Kirkkokatu 17
67100 Kokkola

Kokkolan aluekeskusrekisterissä ylläpidetään Halsuan, Kaustisen ja Ullavan, Kokkolan ruotsalaisen, Kokkolan suomalainen, Kälviän, Lohtajan, Kannuksen, Perhon, Toholammin ja Vetelin seurakuntien jäsenrekisteriä. Aluekeskusrekisterissä hoidetaan avioliiton esteiden tutkinnat, virkatodistusten ja sukuselvitysten tilaukset ja lisäksi sukututkimukset sekä kirkollisten toimitusten rekisteröinnit (kaste, avioliittoon vihkiminen, avioliiton kirkollinen siunaaminen).

Kaikki henkilöihin ja tiloihin liittyvät varaukset hoidetaan seurakunnan omassa kirkkoherranvirastossa. Kaste- ja hautajaisvarauksissa sekä tilojen ja pappien varauksissa, ota yhteys oman seurakunnan kirkkoherranvirastoon.

Ota yhteyttä

rekisteripäällikkö - registerchef, tietosuojayhteyshenkilö - dataskydds kontaktperson

rekisterisihteeri

rekisterisihteeri