Satelliittitelevisio SAT-7 - ikkuna kristilliseen maailmaan

Kokkolan suomalaisen, Kaustisen ja Ullavan sekä Lohtajan seurakuntien nimikkolähetti Sakari Heinonen toimii mediatyössä Kyproksella SAT-7 PARS:in ohjelmatuotannossa.

SAT-7 lähettää kristillisiä farsin, turkin- ja arabiankielisiä satelliittitelevisio-ohjelmia Lähi-itään ja Pohjois-Afrikkaan.
SAT-7 on toiminut jo yli 20 vuotta, ja katsojia arvellaan olevan miljoonia. Ohjelmarepertuaariin kuuluvat keskustelu- ja opetusohjelmat sekä lasten ohjelmat ja kristilliset elokuvat.

Kristillinen satelliittitelevisio on useille katsojille ainoa keino kuulla Jumalan sanaa ja ainoa lähde uskovien yhteyteen.
- Tällainen palaute saa monta kertaa kyyneleet silmiin. Varsinkin kun miettii, kuinka helppo meidän on kokoontua uskovina yhteen ja lukea Raamattua, kertoo Sakari Heinonen.

Heinosen lähetyskipinä syttyi jo lähetyslapsena Keniassa. SAT-7:lla hänen erityisenä vastuualueenaan on tekniikan toimiminen suorien lähetysten aikana.
- Iloitsen siitä, että Jumala on kutsunut minua juuri tähän työhön ja tähän maahan. Monet katsojat ovat kiittäneet hengellisestä ravinnosta, jota he ovat ohjelman kautta saaneet.
- Katsojien palautteet antavat rohkaisua siihen, että työ kannattaa. Sen kautta Jumala tekee työtään.

Heinonen haluaa kiittää kaikkia lähettäjiään, sillä työ olisi mahdotonta ilman heitä. Hän haluaa myös haastaa jokaista esirukoukseen lähettien puolesta.
- Pyydän esirukousta katsojiemme puolesta. Myös me ohjelmien tekijät tarvitsemme viisautta ohjelmien tekoon. Tärkeä rukousaihe on myös se, että Jumala lähettäisi uusia työntekijöitä pelloilleen.
SAT-7:n lähetyksiä voi seurata myös Suomessa esimerkiksi puhelinsovellusten ja YouTuben kautta.

Sakari Heinonen kertoo medialähetystyöstä SAT-7:llä Kyproksella Hetki kanssasi -ohjelmassa.
 

YouTube-video