Uutislistaukseen

Piispanmessut ovat kaikille avoimia

Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalo tarkastaa Kokkolan seurakuntayhtymän sekä Kaustisen ja Ullavan seurakunnan

Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalo.Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalo tekee piispantarkastuksen Kokkolan seurakuntayhtymään sekä Kaustisen ja Ullavan seurakuntaan tammikuun lopulla. 
Kokkolan seurakuntayhtymässä piispantarkastuspäivä on 27. tammikuuta, jolloin piispa tapaa niin seurakuntayhtymän työntekijöitä kuin luottamushenkilöitäkin, sekä tutustuu yhtymän toimintaan. 
Päivän päättää kaikille avoin Piispanmessu Kokkolan kirkossa kello 18. Messussa siunataan seurakuntayhtymän uusia työntekijöitä tehtäviinsä. 
Kaksikielinen tilaisuus striimataan Kokkolan suomalaisen seurakunnan Facebook-sivuilla.

Kaustisen ja Ullavan seurakunnan piispantarkastus toteutetaan 28.–30.tammikuuta. Piispantarkastus alkaa Kaustisen kirkossa kaikille avoimella alkuhartaudella. 
Perjantaina piispa myös vierailee paikallisissa yrityksissä, kunnan vieraana, tutustuu Kaustisen musiikkilukioon sekä taiteilijaprofessori Veikko Vionojan kesäkotiin ja taidemuseoon Ullavassa. Iltakuudelta Ullavan kirkossa järjestetään kaikille avoin Viikkomessu. 

Lauantaina piispa tutustuu Kaustisen Kansantaiteenkeskukseen ja tapaa seurakunnan työntekijöitä sekä luottamushenkilöitä.
Piispantarkastus päättyy sunnuntaina Kaustisen kirkossa kello 10 alkavaan piispanmessuun, joka on kaikille avoin. 
Myös messun jälkeinen yleinen piispantarkastus kirkossa sekä lounas ja päätösjuhla Kaustisen seurakuntakodilla ovat yleisölle avoimia tilaisuuksia.

Teksti: Mari Hautamäki
 

Kaksikielinen piispanmessu 27.1. klo 18 Kokkolan kirkossa.

Viikkomessu 28.1. klo 18 Ullavan kirkossa.

Piispanmessu 30.1. klo 10 Kaustisen kirkossa.

19.1.2022 12.42