Uutislistaukseen

Koivuristin seurakuntakoti huutokaupataan

Kokkolan Koivuhaassa sijaitseva seurakuntakoti on myynnissä Huutokaupat.com -palvelussa ID-numerolla 2597407.

Tutustu kohteeseen paikan päällä ja jätä tarjous.

 

 

Kokkolan seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto päätti helmikuisessa kokouksessaan myydä Koivuristin seurakuntakodin huutokaupalla. 
Huutokauppailmoitus on julkaistu Huutokaupat.com -palvelussa 19.3. Tarjouksia voi jättää 18.5. klo 12 saakka. 
Lopullisen myyntipäätöksen tekee seurakuntayhtymän yhteinen kirkkovaltuusto 8.6.2021. Myyntipäätös alistetaan kirkkohallituksen vahvistettavaksi.

Koivuristin seurakuntakodissa järjestettävää toimintaa ei ole lakkautettu, vaan toiminta järjestetään jatkossa lähtökohtaisesti seurakuntayhtymän muissa toimipisteissä, kuten Kaarlelan seurakuntakodissa ja Ykspihlajan kirkossa. 
Kerhojen ja tilaisuuksien totuttuihin ajankohtiin voi siirtymän myötä tulla muutoksia.

Kokkolan seurakuntayhtymä pyrkii vastaamaan muuttuneeseen ja alati muuttuvaan toimintaympäristöön tehostamalla ja monipuolistamalla kiinteistöjensä käyttöä. 
Koivuristin seurakuntakodista luopuminen on osa yhtymän kiinteistöstrategiaa, jonka pyrkimyksenä on sopeuttaa nykyinen kiinteistökanta toiminnan todellisia tarpeita vastaavaksi sekä varautua ennustettuun jäsenmäärän alenemiseen. 
Seurakuntayhtymä on myös sitoutunut kirkkohallituksen Hiilineutraali Kirkko 2030 -strategiaan, joka ohjaa seurakuntia parantamaan energiatehokkuuttaan.

Koivuristin seurakuntakoti.

Teksti ja kuvat: Veli-Matti Raappana

 

 

Mon Mar 22 11:37:00 EET 2021