Virittäydy joulun tunnelmaan Rauhaa, vain rauhaa -konsertissa

Julkaistu: 04.12.2019

Hanna Tervanen (vas.) ja Sirpa Läspä. Kuva: KuvatiimiRauhaa, vain rauhaa -joulukonsertti kutsuu sinut pysähtymään joulun sanoman äärelle kiireen keskellä. Sirpa Läspä ja Hanna Tervanen ovat koonneet konserttiin itselleen tärkeitä joulun sävelmiä.
Konsertin laadukkaasta säestyksestä vastaavat Matleena Roiko pianolla sekä Petri Kammonen kitaralla. Äänentoisto on Sami Harjun käsialaa.
- Joulukonsertti on ollut molempien unelmana ja nyt vain päätimme sen yhdessä toteuttaa – ihan simppelisti sanomaan perustuen.
- Penkissä voi hetken hengähtää ja virittäytyä joulun tunnelmaan. Saattaapa siellä päästä vähän itsekin laulamaan, Tervanen toteaa.
Konsertti järjestetään yhteistyössä Kokkolan ruotsalaisen seurakunnan kanssa. Konsertissa kerätään kolehti Kokkolan seurakunnan kansainvälisten nuorten toiminnan tukemiseksi.

Rauhaa, vain rauhaa ti 10.12. klo 19 Kaarlelan kirkossa. Vapaa pääsy.