Lohtajan kirkkomusiikkijuhlat alkavat keskiviikkona 31.7.

Julkaistu: 29.07.2019

KE 31.7. klo 13 Sanaa ja musiikkia Lohtajan siunauskappelissa; Lassi Pappinen, puhe • Iiris Puutio, musiikki.
Klo 18 Kirkkomusiikkijuhlien ja Harrasta piirtämistä! -taidenäyttelyn avaus Pappilan salissa; Lohtaja Kesän
taiteilijat Niina ja Anne Perander • Kylämuusikot. Vapaa pääsy.
Klo 20 Nauru pidentää ikää. Juttua ja musiikkia Bachin hengessä Jukkolanmäen Navetanvintillä. Mikko Vaismaa, stand up • Janne Oksanen, piano.

TO 1.8. klo 13
Sanaa ja musiikkia Lohtajan siunauskappelissa; Anne Vihanta, puhe • Gyülvészi sekä Yucca & Palmut, musiikki.
Klo 19 Muistot eivät pala Lohtajan kirkossa; kuorodraama Ylivieskan kirkosta ja sen palosta pääsiäisenä 2016. Sävellys Kari Pappinen. Libretto, ohjaus ja esillepano Jukka-Pekka Rotko. Jokilaaksojen Oratoriokuoro ja soitinyhtye • Mikko Himanka, baritoni • Marita Kaakinen, johtaja ja sopraanosolisti.
Liput: 30 e/20 e.

PE 2.8. klo 13 Sanaa ja musiikkia Lohtajan siunauskappelissa; Tuomo Jukkola, puhe • Gyülvészi sekä Reeta ja Vesa Hynninen, musiikki.
Klo 19 Gospel Guardia Nueva Kokkolan kirkossa. Johanna Försti, solisti • Raimo Vertainen, kapellimestari.
Liput: 30 e/20 e.

LA 3.8. klo 19 Enkelten ääniä Lohtajan kirkossa; Soile Isokoski, sopraano • Ilkka Paananen, piano.
Liput: 30 e/20 e.

SU 4.8. klo 10 Juhlamessu Lohtajan kirkossa. Messumusiikki arkaaisen kansanmusiikin pohjalta Senni Valtonen & Esko Grundstöm ja Tero Pajunen.

Lipun myynti alkaa ovella tuntia ennen konserttia.
Liput ennakkoon: Lipputoimisto.fi