Uutiset

Per Stenberg Kokkolan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtajaksi

Julkaistu: 24.05.2019

Oulun hiippakunnan tuomiokapituli on määrännyt Kokkolan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston uudeksi puheenjohtajaksi Kokkolan ruotsalaisen seurakunnan kirkkoherra Per Stenbergin ajalle 1.7.2019–31.12.2020.
Stenberg astuu Lohtajan kirkkoherran Juha Haapaniemen saappaisiin tämän jäädessä pois niin puheenjohtajan kuin Lohtajan kirkkoherran tehtävistä. Haapaniemi palaa entiseen työpaikkaansa, Vaasan vankilaan vankilapastoriksi.

Lohtajan seurakunnan kirkkoherran virkaan tuomiokapituli on määrännyt pastori Antti Lapinojan ajalle 1.7.2019– 31.3.2020. Myös kappalainen Anne Kauppinen on saanut viranhoitomääräyksen Kälviän seurakunnan kirkkoherran virkaan ajalle 1.8.–31.11.2019 nykyisen Kälviän kirkkoherran Heikki Niemelän siirtyessä eläkkeelle.

Viranhoitomääräykset antoi tuomiokapituli torstaina 23.5. Tuomikapituli päätti myös jatkaa Kälviän seurakunnan kirkkoherran virantäyttöprosessin valmistelua.