Armossa avarassa -tunnus kuvaa herännäisyyden avoimuutta

Julkaistu: 02.10.2018

Herättäjäjuhlat Nivalssa 5.-7.7.2019: Armossa avarassa.Heinäkuussa 2019 järjestetään Nivalan kahdeksannet Herättäjäjuhlat. Heinäkuun 5.–7. päivä kokoonnutaan Kyösti Kallion koulun ympäristössä.
Juhlien tunnukseksi on valittu Siionin virren 123 sanat Armossa avarassa. Tunnus kuvaa paitsi lakeutta, myös herännäisyyden avoimuutta kaikkien tulla ja kokea yhdessäoloa ja armon avaruutta.

Juhlille odotetaan kolmen päivän aikana noin 30 000 vierasta. Juhlatoimikunnan puheenjohtajana toimii Nivalan seurakunnan kirkkoherra Sanna Jukkola.
Herättäjä-Yhdistyksen ja Nivalan seurakunnan lisäksi kesän herättäjäjuhlien järjestetyissä ovat mukana niin Nivalan kaupunki kuin runsas talkoolaisten joukko.

Herättäjän päivää vietetään Kokkolassa sunnuntaina 14. lokakuuta. Saarnavieraaksi kello 10 Kokkolan kirkossa alkavaan messuun saapuu rovasti Heikki Hurskainen Nivalasta.
Herättäjän päivä jatkuu Kokkolan seurakuntakeskuksessa ruokailun jälkeen seuroilla, jossa puhujina ovat Hurskaisen lisäksi muun muassa Heikki Myllyniemi ja Jouko Kuismin.