Kokkolan seurakuntayhtymän kesätyöpaikat ovat nyt haettavissa - sähköisesti

Julkaistu: 08.02.2018

Kokkolan seurakuntayhtymän kesätyöpaikat ovat nyt haettavissa. Hakuilmoitukset julkaistaan tässä lehdessä.

Seurakuntayhtymä on siirtynyt työpaikkojen haussa sähköiseen järjestelmään. Tuttuun tapaan kaikki seurakuntayhtymässä ja siihen kuuluvissa seurakunnissa avoinna olevat työpaikat löytyvät osoitteesta kokkolanseurakuntayhtyma.fi/tyopaikat.
Nyt jokaisen työpaikkailmoituksen lopussa on linkki KirkkoHR-palveluun, jossa voi täyttää hakemuksen.

KirkkoHR on helppokäyttöinen ja selkeä palvelu, joka on suunniteltu nimenomaan seurakuntien tarpeisiin. Palvelussa voit katsella työpaikkailmoituksia rekisteröitymättä. Syötä kohtaan Organisaatio Kokkolan seurakuntayhtymä ja klikkaa tarkoittamaasi työpaikkailmoitusta.

Jotta voit hakea työpaikkaa, sinun tulee rekisteröityä palveluun. Kerran rekisteröidyttyäsi voit hakea myöhemminkin työpaikkoja. Kannattaa siis laittaa kirjautumistunnukset talteen.
Palveluun voi jättää myös avoimen hakemuksen, vaikka sopivaa työpaikkaa ei olisikaan juuri sillä hetkellä tarjolla.

KirkkoHR-palvelussa ilmoitetut työpaikat löytyvät myös mol.fi- ja Oikotie.fi-sivustoilta.

Palvelussa voit katsella työpaikkailmoituksia rekisteröitymättä. Syötä kohtaan Organisaatio Kokkolan seurakunta-yhtymä ja klikkaa tarkoittamaasi työpaikkailmoitusta. Kun haluat hakea työpaikkaa, sinun tulee rekisteröityä palveluun.