Toimintaa maahanmuuttajille - Activities for immigrants

Maahanmuuttajat - Immigrants

Toimintaa 2018 - Activities 2018

Naisten rukous- ja raamattupiiri tiistaisin klo 18-21 Koivuristissä (Oravankatu 29).
Women's prayer and bible group on Tuesdays at 6 p.m. at Koivuristi (Oravankatu 29)

Naisten piiri vesijumpassa uimahallissa kerran kuussa.
Women's group participates in water gymnastic at the swimming hall once a month.

Tyttöjen piiri (yli 15-vuotiaille) kodeissa joka toinen keskiviikko.
Girls meeting every other Wednesday in homes.

Kansainvälinen miestenpiiri torstaisin klo 17 Koivuristissä (Oravankatu 29).
Men's action & fellowship group on Thurdays at 5 p.m. at Koivuristi (Oravankatu 29).

Donkkis kerran kuukaudessa Kansanlähetyskodilla (Rantakatu 16).
Action for kids once a month at Kansanlähetyskoti (Rantakatu 16).

Kansainvälinen nuortenilta kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18 Koivuristissä (Oravankatu 29).
International youth evening once a month on Friday at 6 p.m. at Koivuristi (Oravankatu 29).

Arabiankieliset seurat sunnuntaisin klo 14-16 Koivuristissä (Oravankatu 29).
Arabic meeting on Sundays at 2 p.m. at Koivuristi (Oravankatu 29).

Arabiankielinen pyhäkoulu sunnuntaisin klo 14 Koivuristin kerhohuonessa seurojen ajan (Oravankatu 29).
Arabic Sunday School on Sundays during the Arabic meeting at 2
p.m. at Koivuristi (Oravankatu 29).

Arabiankielinen raamattupiiri keskiviikkoisin klo 18 Mikael-salissa (Läntinen Kirkkokatu 17).
Arabic prayer and bible group on Wednesdays at 6 p.m. at Mikael-sali (Läntinen Kirkkokatu 17).

Kareninkieliset seurat sunnuntaisin klo 11.00-13.30 Koivuristissä.
Kareni meeting every Sunday at 11.00 a.m. at Koivuristi.

Kareninkielinen pyhäkoulu sunnuntaisin klo 11 Koivuristin kerhohuonessa seurojen ajan (Oravankatu 29).
Kareni Sunday School on Sundays during the Kareni meeting at 11 a.m. at Koivuristi (Oravankatu 29).

Venäjänkieliset seurat sunnuntaisin klo 16.30 Koivuristissä (Oravankatu 29).
Russian meeting on Sunday at 4.30 p.m. at Koivuristi (Oravankatu 29).

Venäjänkielinen pyhäkoulu tiistaisin klo 18.00 Koivuristin kerhohuoneessa (Oravankatu 29).
Russian Sunday School on Tuesdays at 6 p.m. at Koivuristi (Oravankatu 29).

Kansainvälinen messu sunnuntaisin klo 14 kerran kuudaudessa.
International Sunday Service at 2 p.m. once a month.

Crosspoint joka toinen lauantai klo 19.00 seurakuntakeskuksen Yläsalissa (Läntinen Kirkkokatu 17). Tulkkaus englanniksi ja suomeksi.
Crosspoint every other Saturday at 7 p.m. at Yläsali, Parish House (Läntinen Kirkkokatu 17). Translation (in headphones) into English and Finnish.

Seurakunnan työntekijä tavattavissa kerran kuukaudessa (18.4., 30.5.) klo 16.00-18.00 kansainvälisellä yhteisöklubilla, SILTA, (Rantakatu 6). Järjestäjänä kaupunki.
Employee of the Parish available once a month (18.4., 30.5.) at 4 p.m.-6 p.m. at the international club SILTA, (Rantakatu 6). Organized by the city of Kokkola.

Lisätietoa:

Haponen Natalia

Maahanmuuttajatyöntekijä, Multicultural work
Kokkolan suomalainen seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä
Maahanmuuttajatyö

Open for everyone

Kansainväliset tapahtumat ovat avoimia kaikille. Lisäksi järjestetään erilaisia teemailtoja, leirejä ja retkiä. Seuraa kirkollisia ilmoituksia tapahtumakalenterista.

International meetings are open for everyone. There will also be theme evenings, camps and trips, check the newspaper "Kokkola" for church advertisements.