Hautausmaiden kesätyöpaikat 2018

Koululaiset ja opiskelijat voivat hakea Kokkolan seurakuntayhtymän kesätyöpaikkoja. Klikkaamalla vasemmalta omaa seurakuntaasi pääset lukemaan hakuilmoituksen.

Hakuaika päättyy perjantaina 16.3. klo 15. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana. Kesätyövalinnoista ilmoitetaan vain valituille 3.4. mennessä.

Vinkkejä kesätyön hakijalle

• Täytä kaikki kohdat, puutteellisesti täytetty hakemus ei anna hyvää kuvaa hakijasta.
• Jos olet hakenut samaan paikkaan jo aikaisemmin edellisen vuoden kesätyöhaun yhteydessä, mainitse asia hakemuksessa.
• Kysele vielä kevään mittaan uudestaan peruutuspaikkoja. Sellaisen sattuessa työnjohtajat ottavat yhteyttä niihin hakijoihin, joiden tietävät olevan vielä ilman kesätyötä ja edelleen kiinnostuneita työstä.
• Haastattelu on aina hyvää harjoitusta, vaikka ei heti pääsisikään töihin.
• Saavu paikalle, mikäli niin lupasit.
• Ole täsmällinen.