Virkatodistuspapereita pöydällä.

67100 Kokkola
ma-pe klo 9-15
keskusrekisteri.kokkola@evl.fi

Kokkolan seurakuntayhtymän seurakuntien kirkkoherranvirastot ja aluekeskusrekisteri on suljettu koronavirusepidemian vuoksi.
Olemme ottaneet käyttöön ajanvarauksen välttämättömiä tapaamisia varten, sovi tapaamisaika aina ennakkoon puhelimitse.
Palvelemme asiakkaita puhelimitse tai sähköpostilla.

Kokkolan aluekeskusrekisteri ylläpidetään Halsuan, Kaustisen ja Ullavan, Kokkolan ruotsalaisen, Kokkolan suomalaisen, Kälviän, Lohtajan ja Toholammin seurakuntien jäsenrekisteriä. Aluekeskusrekisterissä hoidetaan avioliiton esteiden tutkinnat, virkatodistustilaukset sekä kirkollisten toimitusten rekisteröinnit (kaste, avioliittoon vihkiminen, avioliiton kirkollinen siunaaminen).

Kaikki henkilöihin ja tiloihin liittyvät varaukset hoidetaan seurakunnan omassa kirkkoherranvirastossa. Kaste- ja hautajaisvarauksissa sekä tilojen ja pappien varauksissa, ota yhteys oman seurakunnan kirkkoherranvirastoon.

rekisteripäällikkö - registerchef, tietosuojayhteyshenkilö - dataskydds kontaktperson

Kokkolan seurakuntayhtymä - Karleby kyrkliga samfällighet

Aluekeskusrekisteri

Kokkolan seurakuntayhtymä - Karleby kyrkliga samfällighet Kokkolan suomalainen seurakunta