Radio-ohjelmat

Kokkolan sunnuntaimakasiini

Radio Dein Kokkolan-taajuudella 105,9 / 91,8 MHz kuullaan Kokkolan sunnuntaimakasiini sunnuntaisin klo 10-13.

• Makasiini alkaa Kokkolan suomalaisen seurakunnan messulla Kokkolan kirkosta klo 10.
  • Klo 11.25 kuullaan Radiopyhäkoulu. Radiopyhäkoulu kestää vajaat 10 minuuttia. Sen on tuottanut Oulun ev.-lut. seurakuntien radiotoimitus. Pyhäkoulun pitäjät ovat Oulun seurakuntien lastenohjaajia ja pappeja. Radiopyhäkoulu kuuluu valtakunnallisena Radio Deissä joka sunnuntai kello 8.45. Sen voi kuunnella (ilman musiikkia) myös Radio Dein nettiarkistosta. Radiopyhäkoulun jälkeen kuullaan hengellistä musiikkia.
  • Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina jumalanpalvelusten välissä lähetetään Radiopyhäkoulun asemesta Hetki kanssasi -ohjelma klo 11.25.
  • Kokkolan ruotsalaisen seurakunnan jumalanpalvelus kuullaan klo 12 joko suorana lähetyksenä Kokkolan kirkosta tai nauhoitettuna Kaarlelan kirkosta.
  • Kokkolan sunnuntaimakasiinin tuottaa Kokkolan seurakuntayhtymä.

Jumalanpalvelukset netissä

Jumalanpalveluksia voi kuunnella myös suorana netistä.
Kokkolan seurakuntayhtymän seurakuntien jumalanpalveluksia pääset kuuntelemaan tästä linkistä.

Hetki kanssasi -ohjelmat

Radio Deissä lähetettyjä Hetki kanssasi -ohjelmia voit kuunnella myös netin välityksellä! Ne löytyvät alavalikosta lähetysvuosittain lajiteltuna. Ohjelmat ovat netissä pääosin ilman musiikkia teostomaksujen vuoksi.

Radio-ohjelmia toimittavat tiedottajat Eija Ahokangas ja Mari Hautamäki. Heille voi myös antaa ohjelmista palautetta.

tiedottaja - informatör
Viestintäpalvelut

Kokkolan seurakuntayhtymä - Karleby kyrkliga samfällighet

Lomalla 22.6-26.7

tiedottaja - informatör
Viestintäpalvelut

Kokkolan seurakuntayhtymä - Karleby kyrkliga samfällighet

Keski-Pohjanmaan IT-alueen seurakuntien tietosuojavastaava.

Församlingarnas dataskyddsansvarig inom Mellersta-Österbottens IT-område.