Kokkolan seurakuntayhtymän palvelupäällikkö Mari Lehtiheimo.

Mari Lehtiheimo

Olen Kokkolan seurakuntayhtymän palvelupäällikkö. Työssäni vastaan yhtymän tila- ja tarjoilupalveluista, leirikeskustoiminnoista. Myös turvallisuus ja työsuojelutehtävät kuuluvat olennaisena osana työhöni.

Blogissani jaan ajatuksiani ja tunnetilojani muun muassa kuoroharrastuksestani, joka on lähellä sydäntäni. Kehitän itseäni kuorolaisena osallistumalla projektikuoroihin ja viimeaikoina olen myös uskaltautunut varovasti kokeilemaan yksinlaulua. Siinä kehittyäkseni minut saattaa toisinaan löytää myös laulutunneilta. Näitä ideoita ja oivalluksia on mukava jakaa eteenpäin tekstinmuodossa. Juttua blogiin saattaa toisinaan syntyä myös muista vapaa-ajanharrastuksistani puutarhanhoidon, liikunnan, käsitöiden ja kakkuterapian saralta.