Kirjoittajat

Tuula Kailajärvi

Olen lohtajalainen ja toimin vapaaehtoistehtävässä Lohtajan seurakunnan päiväkerhossa. Olen siis kerhotäti.

Vapaaehtoisena kirkossa – palvellen vai palveltavana

7.12.2016

Muistan hyvin keskustelun, jonka kävin rovasti Mikko Himangan kanssa. Asia koski kirkon tulevaisuutta. Oli jälleen kerran tilanne, josta media totesi kirkon olevan kriisissä. Himanka muisteli hyvin rauhallisena ensimmäisiä papppisvuosiaan Kokkolassa. Hän kertoi, miten jumalanpalveluksiin osallistuminen oli niin vähäistä, että kaupungin kirkoon saapui sunnuntaisin sanankuuloon vain muutama henkilö.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Vapaaehtoisena - Päiväkerhossa, paluumatkalla menneisyyteen

4.4.2016

Seurakunta olemme me - vai joku muu kuin minä? Jos vastaan me, silloin olen vastuullinen toimimaan yhteisen seurakunnan parhaaksi omilla lahjoillani.
Raamatunkohta "Sallikaa lasten tulla minun tyköni" puhuttelee minua. Pyhäkoululaulut ja lasten virret ovat rakkaita, niitä automatkoila tapailen. "Jeesus sanoi: Sallikaa lasten luoksein kiiruhtaa. Ja Hän siunasi sitten heitä näin, näin ja näin."

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget