Kirjoittajat

Sisko Sundbäck

Olen Kokkolan suomalaisen seurakunnan lähetyssihteeri. Työhöni kuuluu erilaisia organisointitehtäviä: Olen mukana järjestämässä nimikkolähettiemme tulo- ja lähtöjuhlia, suunnittelen yhdessä vapaaehtoisten kanssa erilaisia varainkeruutempauksia ym. Vastaan seurakuntamme lähetyskahvilan, Lähetyssopen, toiminnasta sekä toimin lähetyspiirien vastuu- ja yhteyshenkilönä.

Retki Kirkkopäiville ja Valtakunnallisille Lähetysjuhlille Turkuun

29.5.2017

Kokkolasta ja lähiseurakunnista tehtiin yhteinen bussiretki 19.-21.5. Turkuun Kirkkopäiville ja Valtakunnallisille Lähetysjuhlille. Juhlien yleisteemana oli Iloa, rakkautta, lempeä – ja Armoa! Päivät olivat osa Suomi 100 -juhlavuoden sekä reformaation merkkivuoden ohjelmaa.Tapahtumia järjestettiin Logomossa, kirkoissa ja toreilla.

Vapaaehtoisena – Kaarlelan Tiekirkko-oppaana

12.8.2016

Mahtaakohan tänään tulla yhtään kävijää Tiekirkkoon? Jos joku tuleekin, niin osaankohan kertoa kirkosta mitään?

Vapaaehtoisena - Joulumarkkinoilla

7.12.2015

Mannerheiminaukiolla pidettävät  Kokkolan Vanhankaupungin Joulumarkkinat järjestetään  jo neljättä vuotta. Tätä blogia kirjoittaessani on menossa markkinoiden kolmas päivä.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Vapaaehtoisena - Olisiko minusta tasaajaksi?

2.3.2015

Muistan lapsuudestani 1960-luvulta lähetystyöntekijän vierailut kotikyläni kansakoulussa. Saimme tutustua mustavalkoisten diakuvien kautta lähinnä Afrikassa tehtävään lähetystyöhön. Enpä olisi tuolloin aavistanut, että vielä joskus toimin seurakunnan lähetyssihteerin tehtävissä. Olen muun muassa mukana organisoimassa paikallista lähetystyön Tasauskeräystä.