Kirjoittajat

Raija Kattilakoski

Asustan Kaustisella keskellä maaseutua mieheni ja kissamme kanssa. Ammatikseni olen ollut hoitotyössä, viimeiset yli kymmenen vuotta Kokkolan keskussairaalassa kätilön toimessa, josta jäin eläkkeelle syksyllä 2016. Uudessa elämänvaiheessa on sopeutumista. Iloiselta ja hienolta on tuntunut havaita, miten paljon seurakunnalla on annettavaa. Olen alkanut opetella myös hermoratahierontaa.

Vierailu Tansaniaan - Turistina Tansaniassa

7.12.2016

Lähde näin adventtiajan alussa nojatuolimatkalle kanssani Afrikan maahan, jossa on vuodesta 1948 ollut Suomen Lähetysseuran työtä ja joka on Suomen valtion pitkäaikaisin kehitysyhteistyökumppani.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Vierailu Tansaniaan - Lähettipariskunnan luona

7.12.2016

Tervetuloa jatkamaan nojatuolimatkaa Tansaniaan. Viime helmikuussa olimme mieheni Matin kanssa kaksi viikkoa Tansaniassa. Matkan tarkoitus oli kyläily ystäväpariskunnan luona, jotka ovat Pohjois-Tansaniassa Arushassa ruotsalaisen lähetysjärjestön EFS:n työssä.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget