Kirjoittajat

Minna Varila

Olen nuorisotyönohjaaja Kaustisen ja Ullavan seurakunnassa. Työkseni järjestän seurakunnan toimintaa alakoululaisille, vedän rippikoululeirejä ja toteutan kaikenlaista nuorten toimintaa.

Sydämen projekti - Romania-projektin synty

16.5.2014

Rakkaus Romaniaan

Katsellessani nyt kuvia Romanian matkalta ja nähdessäni tuttuja hymyileviä kasvoja omillekin kasvoilleni nousee hymy. Samassa muistan romanialaisen ystäväni sedän yritykset kommunikoida romaniaksi kanssamme, kun ainoat osaamansa sanat englanniksi olivat "I love you, I love you!" Silläkin pärjättiin. Eikä hänen eikä kenenkään muunkaan olisi siellä edes tarvinnut osata sanoa noita sanoja meille ymmärrettävällä kielellä. Rakkaus meitä kohtaan paistoi jokaisesta hetkestä.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget