Kirjoittajat

Johanna Rönnkvist

Olen diakoniatyöntekijä ja toisen polven diakonissa Kokkolan suomalaisessa seurakunnassa. Työskentelen pääasiassa keskikaupungin alueella. Työssäni koen konkreettisesti sen, miten jaettu suru puolittuu ja ilo monikertaistuu. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti vapaaehtoistoiminta ja laulaminen, joka on rukouksen ohella merkittävä väline myös silloin, kun sanat eivät riitä.

Vapaaaehtoisena - Yhdessä – armo on yhteistä matkantekoa

2.2.2017

Mitä ajattelit vuoden vaihtuessa? Eihän uusi vuosi välttämättä tuo muutosta entiseen, uuden edessä voi olla mihin aikaan vuodesta vaan. Mutta näin alkuvuodesta voisi olla oiva tilaisuus muuttaa itsessään ja elämässään jotakin sellaista, mikä ei toimi.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Vapaaehtoisena - Rakkaudesta lähimmäiseen

23.11.2016

Herra, kutsut työhösi, arjen tielle seuraasi toivon leipää leipomaan, palvelemaan lahjoillaan.
Diakonia on mielestäni kaunis sana. Se on kreikkaa ja tarkoittaa palvella. Ensimmäiset diakonit olivatkin ehtoollisella avustavia pöytäpalvelijoita.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget