Kirjoittajat

Anne Laine

Olen Kokkolan suomalaisen seurakunnan päihde-, kriminaali- ja katulähetystyön erityisdiakoni. Työ on antoisaa, haastavaa ja palkitsevaa Jumalan ja ihmisten palvelemista. Tämän lisäksi toimin jossain määrin mukana alueen romanityössä sekä Palvelevan puhelimen toiminnassa. Lisäksi hääräilen aina siellä, minne pyydetään. Jouni Haapojan sanoin: ”Kuka kulkijalle ovensa avaa, kuka hänen sanojaan kuulee. Ei hän kulje varkain, ei salaa, vaan lähimmäistään kuuntelee. Avaanko minä oveni kulkijalle, kun hän siihen kolkuttelee? Kuulenko sanat elämälle, kun hän niitä kertoilee?”

Vapaaehtoisena - Katulähetyksessä

14.4.2015

Kokkolan seurakuntayhtymän alueella on jo viiden vuoden ajan tehty päihde-, kriminaali- ja katulähetystyötä suurella sydämellä. Päihdeongelmat ovat moninaistuneet ja vankilakierteeseen voidaan joutua yhä aiemmin. Yksinäisyys on lisääntynyt ja syrjäytyminen voi tapahtua milloin vaan, jos elämä jostain syystä järkkyy eikä tukea ole tarjolla.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget