Kirjoittajat

Martti T. Nykänen

Olen yli viisikymppinen pappi, vuodesta 2009 Kokkolassa asunut elämän ja mielen siirtolainen. Toimin Kokkolan suomalaisessa seurakunnassa seurakuntapastorina. Työhöni kuuluu tavallisia - mutta merkittäviä - papin töitä kuten messut ja kirkolliset toimitukset. Lisäksi olen mukana maahanmuuttajatyössä, yhteiskunnallisessa työssä ja merimieskirkkotyössä. Näihin antaa jonkinlaista näkemystä ja ajatusta myös se, että siivoojan ja merimiehen poikana tulen Kotkasta. Pääosan papin tehtävistä - yli 21 vuotta - olen tehnyt Pyhtäällä siinä Kotkan naapurissa.

Keskiaikapäivät 2016 - Elämä on draamaa

2.9.2016

Kokkolan Keskiaikapäivät ovat koko perheen yhteinen tapahtuma, jossa riittää ohjelmaa sekä perheen pienille että isommille.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Keskiaikapäivät 2015 - Syyskuun seitsemäntenä Kirkonmäellä tavataan

28.8.2013

Olen löytänyt uuden harrastuksen. En oikein tiedä, voinko tässä yhteydessä - siis tätä harrastusta kuvatessa - käyttää yksikkömuotoa. Minusta nimittäin tuntuu siltä, että tämä harrastus leviää koko elämään ja kaikkeen, mitä tekee.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Viisi tähteä saa miehen kyyneliin

21.2.2013

Pidän elokuvista. Parhaiten niitä näkee elokuvateatterissa. Siellä käyn mielelläni. Jotain taianomaista ja hienoa koen siinä, kun valot sammuvat ja kuvat alkavat heijastua suurina silmien eteen. Elokuvaa katsellessa voi olla myös todistamassa jotain merkittävää ja syvällistä elämästä. Hyvä elokuva laittaa jotain minussa liikkeelle ja antaa aineksia arvioida omaa elämääni.

Kommentoi | Yksi kommentti Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget