Kirjoittajat

Marianne ja Tuija

Olemme mukana Mahdollisuus muutokseen -kampanjassa. Laulamme nimittäin kuorossa, joka koottiin Mahdollisuus muutoksen -aloitusjuhlaa varten. Bloggaamme kampanjasta tästä näkökulmasta.

Lähetysjuhlat avaavat kesäjuhlakauden

30.4.2018

- Tehdäänkö seurakunnasta bussimatkaa tänä kesänä mihinkään kesäjuhlille?
Tämän kysymyksen esitti eräs ystäväni minulle noin viikko sitten.

Odotettu juhla Kampushallilla häämöttää

20.4.2018

Mahdollisuus muutokseen -juhla Kampushallilla alkaa häämöttää. Vatsassa tuntuu jo perhosia lepattelemassa. Edessä on odotettu, suuri ja tärkeä juhla, jossa saamme kokoontua yhteen runsaslukuisen ihmisjoukon kanssa yhteiskristillisissä merkeissä.

Tansania – Koko maailman kokoontumispaikka

21.3.2018

Maailmanlähetyksen ja evankelioinnin konferenssi Arushassa edusti 80 prosenttia maailman kristityistä. Se on pirstaloituneelta kristikunnalta hieno saavutus.

Tansania - Jumalanpalveluksessa

20.3.2018

Blogiin kirjoittaminen tiiviin, asiapitoisen ja osin teologisissa korkeuksissa liitelevän konferenssiohjelman lomassa on haastavaa. Kunnes pääsen paikalliseen jumalanpalvelukseen…

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Mahdollisuus muutokseen – minullakin?

13.3.2018

Mediassa on ollut esillä yhteiskristillinen kampanja Mahdollisuus Muutokseen. Muutamat kokkolalaiset ja useat pohjalaiset ovat kertoneet rohkeasti omat tarinansa. On ollut ilo seurata, miten ihmiset eri seurakunnista ovat kokoontuneet, suunnitelleet ja nyt ovat innolla mukana omilla taidoillaan tärkeässä kampanjassa. Mikä on saanut liikkeelle ison joukon ihmisiä valmistelemaan kampanjaa?

Tansania – Maa jossa rukoillaan

9.3.2018

Puhelin herättää Vantaalla lentokenttähotellissa neljän jälkeen. Kolme tuntia myöhemmin lennämme jo kohti Amsterdamia. Me Tansaniaan maailmanlähetyskonferenssiin matkaavat kolme maallikkodelegaattia istuimme vierekkäin ja tutustuimme toisiimme: Hanna Lindberg on Lähetysyhdistys Kylväjän kotimaantyön johtaja, Markus Silvola taas kansainvälisen työn sihteeri Olarin seurakunnasta.

Kommentoi | Yksi kommentti Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Tansania - Kosketuksia

6.3.2018

Mungu ni pendo, apenda watu, mungu ni pendo, anipenda. Sikilizeni, furaha yangu, mungu ni pendo, anipenda.
Tämän Jumalan rakkaudesta kertovan swahilinkielisen laulun opin seurakunnan tyttöleirillä kymmenvuotiaana.

Viimeisenä penkkiin

2.3.2018

Kirkon pihalla on vain parkkeerattuja autoja, ketään ei enää kulje kohti ovea. Kirkonkellot kutsuvat jo kun etenen puolijuoksua autolta sisään. Eteisessä hidastan ja vedän henkeä, sisältä kuuluu jo ensimmäinen virsi.

Ett år i församlingen

22.2.2018

Jag har nu arbetat ett år i församlingen. Året som gått har varit utmanande, spännande, intensivt, men framför allt givande. Jag har fått lära mig mycket nytt, både om mig själv, om församlingsarbete, om staden Karleby och framför allt om Gud!

Valoa pimeään

9.1.2018

Tammikuussa alkaa toivo valoisammasta ajasta orastaa. Pimeässä valon näkee parhaiten, joulunaika siitä meille joka vuosi lempeästi saarnaa.

Kommentoi | Yksi kommentti Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget