Viestinnän vinkkeli - Painopisteitä puntaroimaan

22.5.2013 | Aune-Inkeri Björkström

Kokkolan seurakuntayhtymän tavoitesuunnittelu on edennyt jännittävimpään vaiheeseen: sen välitulokset on julkistettu ja annettu seurakuntalaisten arvioitaviksi. Nyt on seurakuntalaisten vuoro ottaa koppi ja fundeerata ehdotettuja painopistealueita. Vastaavatko ne sitä, mitä sinä odotat kotiseurakunnaltasi? Mitä uusia ideoita sinulla olisi heittää kehiin yhteisen työmme kehittämiseksi?

Näin voit antaa palautetta

Voit tutustua ehdotettuihin painopistealueisiin nettisivuilla ja antaa palautetta klikkaamalla tästä.
Voit myös osallistua keskusteluun painopoistealueista facebookissa.

Aikaa palautteen antamiselle on 1.9.2013 saakka.

"Kerrankin saa sanoa!"

Painopisteitä voi pohtia ja puntaroida myös porukalla, seurakunnan toimintapiireissä - mutta yhtä lailla ystävien ja naapureiden kesken.

Painopisteistä voi sukeutua innokkaita keskusteluja. Niin kävi eräässä seurakunnistamme, kun kirkkoherra esitteli painopistealueita tapaamisessa, jossa oli läsnä vanhempaa väkeä.

- Emme ole ennen saaneet näin puhua ja kysellä, paikalla olleet kiittelivät.

Nyt on siis seurakuntalaisten aika sanoa sanansa. Odotamme oikeaa palauteryöppyä!

Taustaa TASULLE

Tavoitesuunnittelu eli strategiatyöskentely lyheni työntekijöiden suussa nopeasti TASUKSI.
TASU on tullut meitä Kokkolan seurakuntayhtymän ja sen seurakuntien työntekijöitä hyvin lähelle. Ihan kärkeen jokainen työntekijä täytti kyselykaavakkeen, jossa kyseltiin oman työn ja työalan iloja ja onnistumisia mutta myös haasteita ja ongelmakohtia.

Sitten samoja asioita ruodittiin työaloittain. Nykyisessä kokoonpanossaan yhtymämme on ollut olemassa vuoden 2009 alusta alkaen. Ensi kertaa kaikki saman työalan ihmiset (tai heidän valitut edustajansa) kaikista viidestä seurakunnasta istuivat saman pöydän ääreen miettimään, mitä voisi parantaa ja mihin pitäisi keskittyä.

TASUlla on selkeä suunnitelma ja aikataulu. Sillä on ohjausryhmä ja konsultti, jotka ovat istuneet päivän jos toisenkin yhteisiä tavoitteita ja painopistealueita hakien ja täsmentäen.

Ei kommentteja "Viestinnän vinkkeli - Painopisteitä puntaroimaan"

Kommentoi "Viestinnän vinkkeli - Painopisteitä puntaroimaan"