Odotettu juhla Kampushallilla häämöttää

20.4.2018 | Marianne ja Tuija

Mahdollisuus muutokseen -juhla Kampushallilla alkaa häämöttää. Vatsassa tuntuu jo perhosia lepattelemassa. Edessä on odotettu, suuri ja tärkeä juhla, jossa saamme kokoontua yhteen runsaslukuisen ihmisjoukon kanssa yhteiskristillisissä merkeissä.

Monenmoista on tapahtunut kampanjassa tähän mennessä. Kahvilaporukka on pyörittänyt missiokahvilaa, seurakunnissa on ollut monenlaisia tilaisuuksia, vapaaehtoiset ovat kohdanneet ihmisiä kaduilla ja kodeissa, ja monilukuinen joukko on rukoillut kampanjan onnistumisen puolesta näiden viikkojen ajan.

Olemme saaneet nauttia Jipun konsertista sekä monista muista musiikkitilaisuuksista. Olemme iloinneet siitä, että eri seurakunnat ja seurakuntalaiset ovat toimineet yhteisen päämäärän hyväksi.
Raja-aidat ovat madaltuneet ja rakkaus eri seurakuntia kohtaan on lisääntynyt entisestään. Meitä on mahtava joukko puhaltamassa samaan hiileen!

Olemme 4Heavenin kanssa kiitollisia siitä, että saamme osallistua lauantain juhlaan, jossa on mukana ihana Nina Åström sekä henkilökohtaiset tarinansa kertovat Minna-Maaria Sipilä ja Jimmy Huhtala.
Olla palanen suuressa palapelissä ja täyttää vain oma paikkansa siinä, se riittää. Sinäkin riität!

Mahdollisuus muutokseen -juhla Kampushallilla lauantaina 21.4. klo 18. Vapaa sisäänpääsy! Tervetuloa!

Marianne ja Tuija

Ei kommentteja "Odotettu juhla Kampushallilla häämöttää"

Kommentoi "Odotettu juhla Kampushallilla häämöttää"