On aamutähti syttynyt, on adventtisi läsnä nyt.

Viikon sanaan

Valitse seurakunta

Uusin blogikirjoitus - Nyaste blogginlägg

Tansania – Maa jossa rukoillaan

9.3.2018

Puhelin herättää Vantaalla lentokenttähotellissa neljän jälkeen. Kolme tuntia myöhemmin lennämme jo kohti Amsterdamia. Me Tansaniaan maailmanlähetyskonferenssiin matkaavat kolme maallikkodelegaattia istuimme vierekkäin ja tutustuimme toisiimme: Hanna Lindberg on Lähetysyhdistys Kylväjän kotimaantyön johtaja, Markus Silvola taas kansainvälisen työn sihteeri Olarin seurakunnasta.

Tansania - Kosketuksia

6.3.2018

Mungu ni pendo, apenda watu, mungu ni pendo, anipenda. Sikilizeni, furaha yangu, mungu ni pendo, anipenda.
Tämän Jumalan rakkaudesta kertovan swahilinkielisen laulun opin seurakunnan tyttöleirillä kymmenvuotiaana.

Viimeisenä penkkiin

2.3.2018

Kirkon pihalla on vain parkkeerattuja autoja, ketään ei enää kulje kohti ovea. Kirkonkellot kutsuvat jo kun etenen puolijuoksua autolta sisään. Eteisessä hidastan ja vedän henkeä, sisältä kuuluu jo ensimmäinen virsi.

Ett år i församlingen

22.2.2018

Jag har nu arbetat ett år i församlingen. Året som gått har varit utmanande, spännande, intensivt, men framför allt givande. Jag har fått lära mig mycket nytt, både om mig själv, om församlingsarbete, om staden Karleby och framför allt om Gud!

Valoa pimeään

9.1.2018

Tammikuussa alkaa toivo valoisammasta ajasta orastaa. Pimeässä valon näkee parhaiten, joulunaika siitä meille joka vuosi lempeästi saarnaa.

Vapaaehtoisena - Kun antaa, niin saa

5.12.2017

Kansainvälistä Vapaaehtoisten päivää vietetään tänä vuonna 5.12. On hyvä, että kalenterissa on nimettynä tällainen päivä. Kun asioille annetaan nimi, ne saavat huomiota ja herättävät keskustelua.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Min första sommar som diakon/ungdomsledare

15.9.2017

Jag har nu arbetat som både diakoniarbetare och ungdomsarbetsledare i sex månader, och under den här tiden har jag fått uppleva mycket. När jag tänker tillbaka på min tid som anställd är det speciellt sommaren som fastnar i mitt minne.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Turun terrori-isku järkytti meitä kaikkia

22.8.2017

Turun terrori-isku on koskettanut meitä kaikkia, ketä lievemmin, ketä voimakkaammin. On normaalia kokea voimakkaitakin tunteita ja epäluonnollisilta tuntuvia reaktioita sekä itse tapahtuman yhteydessä että sen jälkeen.

Kuorolaisen kynästä - Unelmien Halleluja

7.6.2017

Tiedätkö millaista on laulaa 8000 muun ihmisen kanssa Händelin Messias-oratorion Hallelujaa Senaatintorilla? Minä tiedän! Elämystä edelsi 75 minuutin ajanjakso, joka kokemuksena oli jotain ihan järjetöntä.

Välähdyksiä Turun Kirkkopäiviltä

31.5.2017

"Lähdimme Kokkolan kosteasta ja viileästä säästä helteiseen Turkuun, missä säät aivan hellivät meitä auringolla ja lämmöllä. Palella ja kastua ei tarvinnut."