Viestintä

Kokkolan seurakuntayhtymän yhteinen viestintä jakaa tietoa seurakuntien sanomasta, toiminnasta ja hallinnosta. Joka seurakunnalla on lisäksi omia viestintäkanaviaan ja -tapojaan, kuten Facebook-sivut. Seurakunnan viestinnästä vastaa kirkkoherra.

Tärkeimmät yhteiset viestintäkanavat ovat:

Nettisivut

Kesäkuussa 2016 uudistetut nettisivut kertovat viimeisen ja ajantasaisen tiedon niin seurakuntien kuin yhtymän asioista. Anna sivustoista palautetta!
Palautelomakkeeseen

Kokkola-lehden seurakuntasivut

Kokkola-lehti on ilmainen kaupunkilehti jaetaan alueen joka kotiin kerran viikossa. Seurakunnan sivut löytyvät lehden loppupuolelta.
Klikkaa Kokkola-lehden mobiiliversioon tästä.

Kokkolan sunnuntaimakasiini klo 10-13 Radio Deissä

Radio DeiRadio Dein Kokkolan-taajuudella 104,3 / 91,8 MHz kuullaan sunnuntaisin klo 10 suomalaisen ja klo 12 ruotsalaisen seurakunnan jumalanpalvelus. Niiden välissä lähetetään klo 11.25 kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina Hetki kanssasi -ohjelma ja muina sunnuntaina Oulun seurakuntayhtymän tuottama nettipyhäkoulu. Hetki kanssasi -ohjelmia voit kuunnella myös täältä (ilman musiikkia).

Viestintäyksikössä työskentelee viestintäpäällikkö, kaksi osa-aikaista tiedottajaa ja toimistosihteeri, jonka toimipiste on Kokkolan seurakuntakeskuksen neuvonnassa. Viestitellään!

Björkström Aune-Inkeri

Viestintäpäällikkö - Informationschef

Ahokangas Eija

Tiedottaja - Informatör

Hautamäki Mari

Tiedottaja - Informatör

Jakobsen Tarja

Toimistosihteeri - Byråsekreterare
Viestintä

”Viestintä on seurakunnan tehtävän ytimessä. Se on ilosanoman välittämistä, ihmisten puhuttelemista, yhteisön rakentamista. Yhtymän seurakunnat ja seurakuntalaiset ovat erilaisia, mutta viesti on sama. Seurakunnalla on viestittävänä maailman paras ja tärkein sanoma. Sanomaa eivät välitä eteenpäin pelkästään työntekijät, vaan myös jokainen seurakuntalainen on viestijä. Juuri lähiviestintä on vahvinta viestintää.”

(Kokkolan seurakuntayhtymän viestintäsuunnitelmasta 2015-2018)