Kesän Lounasmusiikki-konserttisarja käynnistyy

Julkaistu: 04.06.2018

Keskiviikkona yhdeltä käynnistyy Kokkolan kirkossa tämän kesän Lounasmusiikki-konserttisarja. Sarja jatkuu viikottain aina 29.8. saakka. Ensimmäisessä konsertissa esiintyy Kokkolan suomalaisessa seurakunnassa toimiva Johannakuoro, jota johtaa Tuomo Viherjuuri.

Konsertissa kuullaan muun muassa seuraavat tutut laulut: Oi, katso, mikä aamu; Oi katsohan lintua oksalla puun; Saviruukku sekä Oi, muistatko vielä sen virren -teoksen ensimmäinen ja neljäs säkeistö, johon myös Toivo Kuulan virsiteemasta On kaunis synnyinmaamme uruilla improvisoiva Viherjuuri laulaa soolon. Säkeistöjen väliin kuoro laulaa Merikannon teokseen sävelletyn virren Sun haltuus, rakas Isäni.

Lounasmusiikki-konserttisarjan järjestäjät ovat Kokkolanseudun Urkuseura, Kokkolan suomalainen seurakunta ja Karleby svenska församling.