Kehitysvammaistyön pappina toimii Tuire Wuorijärvi

Julkaistu: 06.02.2018

Tuire WuorijärviKehitysvammaistyön pappi Tuire Wuorijärven työalueena ovat Järvi-Pohjanmaan, Isonkyrön ja Kokkolan rovastikunnat. Kehitysvammaistyön papit ovat kehitysvammaisten, heidän perheidensä ja lähipiirinsä tukena. Wuorijärvi vierailee asumisyksiköissä, toimintakeskuksissa ja kouluissa. Hän tekee myös kriisi- ja sielunhoitotyötä ja on mukana seurakuntien järjestämässä toiminnassa. Kehitysvammaistyön pappi järjestää erityisrippikouluja yhteistyössä seurakuntien kanssa.

Kehitysvammaistyön pappiin voit ottaa yhteyttä, jos esimerkiksi haluat rippikouluun, tarvitset keskusteluapua, toivot hartautta tai ehtoollista. Hän on tukena myös kriisitilanteissa tai surun kohdatessa.
Tuire Wuorijärvi, p. 050 474 6886, tuire.wuorijarvi(at)eskoo.fi

Tuire Wuorijärvi on myös tubettaja-pappi. Voit seurata hänen tubetustaan YouTubessa nimellä tuire wuorijärvi.