Perheneuvojan virka

Kokkolan seurakuntayhtymässä on haettavana Keski-Pohjanmaan perheasiain neuvottelukeskuksen

perheneuvojan virka

Perheasiain neuvottelukeskus auttaa alueen asukkaita avioliittoa, perhettä ja yksilöä koskevissa ongelmissa. Asiakasneuvotteluista käytiin vuonna 2017 suomeksi 80 % ja ruotsiksi 18 %. Perheasiain neuvottelukeskuksessa on johtajan lisäksi kaksi perheneuvojaa.

Viran kelpoisuusehtona on
• tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
• toisen kotimaisen kielen erinomainen ja toisen vähintään tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi huomioidaan seurakuntayhtymän kielisääntö.

Valitulta edellytetään kirkon perheneuvojan erikoistumiskoulutusta tai sitoutumista sen suorittamiseen. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä.

Viran palkka määräytyy vaativuusryhmän 602 mukaan.

Virka täytetään 1.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valintaprosessissa voidaan käyttää soveltuvuusarviointia. Valitun tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Sähköiset hakemukset tulee lähettää viimeistään 9.8.2018 klo 15.00. Hakemus täytetään osoitteessa rekry.evl.fi/rekry2/#/joblist

Tiedustelut 24.7.2018 alkaen:
• 24.7. alkaen: yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja, kirkkoherra Jouni Sirviö, puh. 050 3147 250
• 30.7. alkaen: johtaja Olav Björkstrand, puh. 050 317 466