I sin stora kärlek och längtan efter oss betalar Gud själv skulden

Välj församling

Uusin blogikirjoitus - Nyaste blogginlägg

Keskiaikapäivät 2016 - Elämä on draamaa

5.7.2016
| Martti T. Nykänen

Kokkolan Keskiaikapäivät ovat koko perheen yhteinen tapahtuma, jossa riittää ohjelmaa sekä perheen pienille että isommille.

Comments: %d Read entire story

Rohkea äiti - Hei, oletko väsynyt äiti?

20.6.2016
| Anna-Riitta Sulander

Olin nyt kesäkuussa ylioppilasjuhlissa ja siellä tapasin pitkästä aikaa erään ystävän. Perinteisen ”Hei, mitä kuuluu” -aloituksen sijaan hän yllätti minut. Hän kysyikin: ”Hei, oletko väsynyt äiti?”

En ton, en enda ton

17.6.2016
| Kristina Klingenberg

Det finns paralleller i musik och natur. I sommar har jag ofta fastnat i detaljerna. Intresset har väckts av en liten kryddväxt eller ett oansenligt mönster i en sten.

Minun paikkani kirkon penkissä

13.6.2016
| Tarja Jakobsén

Astun kirkkoon lauantai-iltana. Ovella minua on vastassa lämmin hymy ja tervetuloa-toivotus. Kirkossa vallitsee puheensorina ja bändi virittelee vielä soittimiaan.

Mobiilikäyttäjäkin tykkää uusista nettisivuista

8.6.2016
| Aune-Inkeri Björkström

Tervetuloa uusille nettisivuille! Onnea erityisesti sinulle, joka luet näitä älypuhelimella. Nyt skaalaus toimii, eikö totta?

Rohkea äiti – Vauva on ihminen

29.4.2016
| Anna-Riitta Sulander

Seuraan muutamaa blogia, joista yksi on Irene Naakan pitämä Mutsie-blogi. Blogin kirjoittaja on yhden lapsen äiti ja hän kertoo blogissaan vauva-arjesta kahdeksan kuukauden ikäisen tyttären kanssa.

Rohkea äiti - Sama levy soi ja soi

21.4.2016
| Anna-Riitta Sulander

Meidän kaikki päivämme ovat suhteellisen samanlaisia riippumatta siitä onko arki vai pyhä. Ajoittain jopa yksitoikkoisen samanlaisia. Herätään, ollaan valveilla, puetaan, nukutaan, riisutaan, leikitään, syödään, vaihdetaan vaippaa, tehdään kotitöitä. Samat vaiheet seuraavat toisiaan suurin piirtein samassa järjestyksessä aina uudestaan ja uudestaan. Sama levy soi ja soi.

Vapaaehtoisena - Päiväkerhossa, paluumatkalla menneisyyteen

4.4.2016
| Tuula Kailajärvi

Seurakunta olemme me - vai joku muu kuin minä? Jos vastaan me, silloin olen vastuullinen toimimaan yhteisen seurakunnan parhaaksi omilla lahjoillani.
Raamatunkohta "Sallikaa lasten tulla minun tyköni" puhuttelee minua. Pyhäkoululaulut ja lasten virret ovat rakkaita, niitä automatkoila tapailen. "Jeesus sanoi: Sallikaa lasten luoksein kiiruhtaa. Ja Hän siunasi sitten heitä näin, näin ja näin."

Comments: %d Read entire story

Rohkea äiti - Pettääkö ruokahuolto?

4.4.2016
| Anna-Riitta Sulander

Vauva-arjen keskellä sellainen yksinkertainen asia kuin ruuanlaittaminen on tuottanut viime aikoina suurta tuskaa. Tai jos ei nyt sentään ihan tuskaa, niin ainakin suurta päänvaivaa.

Psalmer

29.3.2016
| Kristina Klingenberg

Inför stilla veckan bjöd Mellersta Österbottens kammarorkester på en fin konsert på palmsöndagen med Jan Söderblom som dirigent och Jukka Perko som saxofonsolist. På programmet stod bland annat Psalmer för saxofon och orkester från Kaanaanmaa-skivan. I palmsöndagens programblad fanns texten som Jukka Perko skrev i samband med skivutgivningen och jag måste läsa två gånger: "Jag förstod inte då, att man inte behöver eller kan lära sig all musik genom övning, och att jag redan från barnsben hört och tagit till mig den vackraste av musik, nämligen psalmer."