Rauhan Sanan Suvijuhlat

Matkalaulut raikaavat Suvijuhlilla Kokkolassa

- Jos haluaa tulla kuuntelemaan rauhansanalaista lauluperinnettä, niin lauantai-iltana kannattaa suunnata Matkalauluiltaan Kokkolan kirkkoon, Suvijuhlien tiedotusvastaava Leena Kinaret kehottaa. Sitä ennen kirkossa on Herran Pyhä Ehtoollinen, joka on yksi Suvijuhla-perinteen kulmakivistä.

Myös reformaation 500-juhlavuosi ja satavuotias Suomi näkyvät Suvijuhlilla. Pääministeri Juha Sipilä sekä kansanedustajat Jutta Urpilainen ja Peter Östman ovat mukana keskustelemassa Suomi 100 – Kristityn vastuu yhteiskunnassa -tilaisuudessa.

Kokkolan Rauhan Sana ry:n puheenjohtaja Niko Häivälä kertoo yhteiskunnallisten vaikuttajien lähteneen mielellään mukaan keskustelutilaisuuteen.
- Idea syntyi, kun huomattiin, että Rauhan Sana -taustaisia ihmisiä on hyvinkin korkeissa tehtävissä.

Kokkolan Rauhan Sanan puheenjohtaja Niko Häivälä ja Kokkolassa 13.-16. heinäkuuta 2017 järjestettävien Suvijuhlien tiedotusvastaava Leena Kinaret kertovat juhlista Hetki kanssasi -ohjelmassa.

Kuuntele ohjelma