Keski-Pohjanmaan perheasiain neuvottelukeskus

Perheasiain neuvottelukeskus tarjoaa ammatillista keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Perheneuvonta
Elämän taitekohdissa, ihmissuhteiden tulehtuessa ja menetysten kohdatessa on helpottavaa saada puhua ja tulla kuulluksi. Perheasiain neuvottelukeskukseen voi tulla yksin, puolison tai muun perheenjäsenen kanssa.

Perheasiain sovittelu
Sovittelu on luottamuksellinen, vapaaehtoinen keskustelumahdollisuus puolisoiden välisten ristiriitojen selvittämiseksi ja eron haittojen vähentämiseksi. Perheasiain neuvottelukeskuksella on aluehallintoviraston lupa lakisääteiseen perheasioiden sovittelutoimintaan.

Työnohjaus
Työnohjaus on työtapahtumia käsittelevä keskustelutilanne, jonka tavoitteena on työtekijän ammatillisen kasvun ja työotteen edistäminen.

Koulutus
Perheneuvojat pitävät alustuksia ja esitelmiä seurakuntien ja eri yhdistysten tilaisuuksissa.

Ryhmätoiminta
Ryhmätoiminta on samankaltaisten asioiden parissa painiskelevien ihmisten yhteistä työskentelyä. Se on keskustelua ja kokemusten jakamista ratkaisun ja helpotuksen löytämiseksi ongelmatilanteeseen, esim. eroryhmä.

Olav Björkstrand
Perheneuvoja, johtaja - ledande familjerådgivare
Puh. 050 3147 466

Henkilöä ei löytynyt

Hanna Byskata
Vs. perheneuvoja - tf. familjerådgivare
Puh. 050 3147 465
Carina Holm
Vastaanottosihteeri - mottagningssekreterare
Puh. 050 3147 464

Esa Riippa: Kotona

Esa Riippa - kotona

Keski-Pohjanmaan
perheasiain neuvottelukeskus

Kauppatori 2, 3. kerros
67100 Kokkola
Ajanvaraus ma-pe klo 8-12

Katso Kokkolan perheasiain neuvottelukeskuksen esittely pdf-muodossa.

Kuuntele Leena Kuisminin ja Olav Björkstrandin haastattelu vuodelta 2010, jolloin Kokkolan perheasiain neuvottelukeskus täytti 10 vuotta.

Linkit:
Kirkon perheneuvonta