Leirikeskukset

Kokkolan seurakuntayhtymällä on kaksi leirikeskusta (Vasikkasaari ja Nuolinen) ja yksi kesäkoti (Torsö). Vasikkasaari ja Nuolinen ovat käytössä ympäri vuoden, Torsö viikot 20-38.

Leiri

Kesä on leirikeskusten sesonkiaikaa leiritoiminnan ollessa vilkkaimmillaan. Lastenleirit, rippikoululeirit ja erilaiset virkistyspäivät kuuluvat kaikkien seurakuntien kesäohjelmaan. Leirikeskusten ja kesäkotien vapaita aikoja vuokrataan myös ulkopuolisille mahdollisuuksien mukaan erilaisia perhejuhlia, virkistyspäiviä tai leirejä varten. Leirikeskusten seuraavan kesän vapaiden aikojen ulosmyynti aukeaa vuosittain 1.11., jonka jälkeen vapaita ajankohtia leirikeskuksiin ja kesäkoteihin voi kysyä tarkemmin seurakuntayhtymän vastaavalta palvelupäälliköltä.

Lehtiheimo Mari

Palvelupäällikkö - Servicechef
050 3147 540
Karleby kyrkliga samfällighet , Kokkolan suomalainen seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä