Leirikeskukset

Kokkolan seurakuntayhtymällä on kaksi leirikeskusta (Vasikkasaari ja Nuolinen) ja kaksi kesäkotia (Torsö ja Soldatskär). Vasikkasaari on käytössä ympäri vuoden, Nuolinen viikot 16-43, Torsö viikot 20-38 ja Soldatskär viikot 20-35.

Leiri

Kesä on leirikeskusten sesonkiaikaa leiritoiminnan ollessa vilkkaimmillaan. Lastenleirit, rippikoululeirit ja erilaiset virkistyspäivät kuuluvat kaikkien seurakuntien kesäohjelmaan. Leirikeskusten ja kesäkotien vapaita aikoja vuokrataan myös ulkopuolisille mahdollisuuksien mukaan erilaisia perhejuhlia, virkistyspäiviä tai leirejä varten. Leirikeskusten seuraavan kesän vapaiden aikojen ulosmyynti aukeaa vuosittain 1.11., jonka jälkeen vapaita ajankohtia leirikeskuksiin ja kesäkoteihin voi kysyä tarkemmin seurakuntayhtymän vastaavalta emännältä.

Lehtiheimo Mari

Vastaava emäntä - Ledande husmor
050 3147 540
Karleby kyrkliga samfällighet , Kokkolan suomalainen seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä