Kirjoittajat

Tarja Jakobsén

Asun Öjassa, Kokkolan kupeessa, meren rannalla perheeni kanssa. Olen valokuvaaja, rakastan liikkua ja kirjoitan omaa blogia. Kuvantekeminen ja kirjoittaminen kuuluu minuun, sitä en aina tiennyt. Tunnen suurta iloa ja kiitollisuutta Jumalalle siitä, että unelmat voivat löytyä vasta aikuisiällä, ja vielä suurempaa iloa siitä, että ne voivat toteutua.

Viimeisenä penkkiin

2.3.2018

Kirkon pihalla on vain parkkeerattuja autoja, ketään ei enää kulje kohti ovea. Kirkonkellot kutsuvat jo kun etenen puolijuoksua autolta sisään. Eteisessä hidastan ja vedän henkeä, sisältä kuuluu jo ensimmäinen virsi.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Valoa pimeään

9.1.2018

Tammikuussa alkaa toivo valoisammasta ajasta orastaa. Pimeässä valon näkee parhaiten, joulunaika siitä meille joka vuosi lempeästi saarnaa.

Kommentoi | Yksi kommentti Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Minun paikkani kirkon penkissä

13.6.2016

Astun kirkkoon lauantai-iltana. Ovella minua on vastassa lämmin hymy ja tervetuloa-toivotus. Kirkossa vallitsee puheensorina ja bändi virittelee vielä soittimiaan.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget