Kirjoittajat

Tarja Jakobsén

Asun Öjassa, Kokkolan kupeessa, meren rannalla perheeni kanssa. Olen valokuvaaja, maalaan akvarelleja, rakastan liikkua ja kirjoitan omaa blogia. Lasten kautta sain tärkeimmän työni, kotiäidin tehtävän. Kirkon töissä (ja ylpeä siitä) olen ollut vuodesta 2004, ensin päiväkerho-ohjaajana, sitten viestintäyksikössä Kokkolan seurakuntayhtymän neuvonnassa. Merkonomin koulutusta päivitin valmistuen media-assistentiksi keväällä 2016. Kuvantekeminen ja kirjoittaminen kuuluu minuun, sitä en aina tiennyt. Tunnen suurta iloa ja kiitollisuutta Jumalalle siitä, että unelmat voivat löytyä vasta aikuisiällä, ja vielä suurempaa iloa siitä, että ne voivat toteutua.

Minun paikkani kirkon penkissä

13.6.2016

Astun kirkkoon lauantai-iltana. Ovella minua on vastassa lämmin hymy ja tervetuloa-toivotus. Kirkossa vallitsee puheensorina ja bändi virittelee vielä soittimiaan.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget