Kirjoittajat

Salme Heino

Olen eläkettä nauttiva sairaanhoitaja ja diakonissa. Harrastamme mieheni Taunon kanssa muun muassa vaellusmatkoja Espanjaan. Viime vuosina olemme tutustuneet tarkemminkin pyhiinvaelluspolkujen varrella oleviin pikku kyliin. Olen osallistuva seurakuntalainen: pidän laitoshartauksia, kukitan kirkon alttaria, järjestän hartaushetkiä, kaadan kahvia, leivon pullaa. Mutta ehkä lähintä sydäntäni on laulaminen. Lempikirjani on virsikirja.

Pääsiäisenviettoa espanjalaiseen tapaan

1.5.2017

Pääsiäiskulkueet ovat värikkäitä ja meluisia. Kiirastorstain messussa pappi pesee kirkkovieraiden jalat Jeesuksen esimerkin mukaan. - Tervetuloa mukaan kymmenen päivän pääsiäismatkalla Espanjaan matkapäiväkirjamme myötä!

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget