Kirjoittajat

Riikka Peltola

Olen sijaisena Lohtajan seurakunnan diakoniatyössä. Nautin työstäni Lohtajalla. Olen ihmettelijän paikalla. Ihmettelen Luojan suuruutta, luonnon kauneutta. Lohtajalla tunnen olevani lähellä luontoa, peltomaisemia ja merenrantaa. Näen vuodenajan vaihteluita, lintujen muuttoliikettä. Ihmettelen myös vapaaehtoisuuden muotoja seurakunnassa sekä vapaaehtoisten suurta panosta ja sitoutumista tehtäviinsä.

Kirpputorimeininkiä

28.4.2017

Tiistaiaamusella koukkaan Marinkaisten rukoushuoneelle. Normaalisti aloitan aamulla toimistolta, mutta tänä aamuna olen sopinut treffit Eeva Puution kanssa Marinkaisten rukoushuoneen takahuoneeseen. Eeva siellä jo odotteleekin. Tai käy läpi tavaroita ja järjestelee paikkoja. Suunnittelee jo mielessään, mitä voi siirtää jatkokierrätykseen.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget