Kirjoittajat

Mari Lehtiheimo

Olen Kokkolan seurakuntayhtymän vastaava emäntä. Blogissani en kuitenkaan aio kirjoitella ruoanvalmistuksesta tai leipomisesta enkä jaella reseptejä. Sen sijaan kirjoitan rakkaasta kuoroharrastuksesta, jonka parissa olen viihtynyt jo yli kymmenen vuoden ajan. Laulan Kälviän kirkkokuorossa ja toimin kuoron sihteerinä ja ”intententtinä”, joka hoitaa kuoron juoksevia asioita ja järjestelee eri projekteissa itse musiikin ulkopuolisia asioita. Kehitän itseäni kuorolaisena osallistumalla projektikuoroihin ja käymällä välillä laulutunneilla etsimässä kadonnutta ääntäni. Muutoin vapaa-ajalla liikun paljon, teen käsitöitä ja askartelen ja ensimmäisen ammattini myötä harrastan kakkuterapiaa, eli kakkuja tulee pyöräyteltyä perheen ja suvun juhliin säännöllisesti.

Kuorolaisen kynästä - Mailmamparas kirkkokuoro

26.5.2017

Kuorossamme on jo pitkään ollut lentävänä lauseena, että olemme ”Mailmamparas kirkkokuoro” - nimenomaan käläviläisittäin äännettynä ja kirjoitettuna. Sanonta on saanut alkunsa, kun eräs entinen kirkkokuorolainen oli vanhainkodilla kuunnellut radion välityksellä jumalanpalvelusta kotikirkosta. Kuoro oli entisen kuorolaisen tarkkaan korvaan kuulostanut oikein hyvältä, ja hän oli tunteellisesti huokaissut ja todennut, että kyllä Käläviällä on mailmamparas kirkkokuoro.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Kuorolaisen kynästä – Itsensä haastamisesta

20.2.2017

Minä pidän haasteista. Tämän olen todennut niin työelämässä kuin vapaa-ajalla. Turhaudun nopeasti, ellen keksi uusia tapoja haastaa itseäni. En tarkoita mitään extremeä, vaan enemmänkin minua ajaa eteenpäin suunnaton oppimisen ja kehittymisen halu.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget