Kirjoittajat

Leena Jämsä

Olen Kälviän seurakunnan diakoniatyöntekijä. Koen olevani perusdiakonissa ja teen kaikkea diakoniatyötä yhdessä seurakuntalaisten kanssa taitojeni ja voimieni mukaan. Olen ollut Kälviän seurakunnassa syksystä 1996, aikaisemmin työskentelin sairaanhoitajana.

Vapaaehtoisena - Leporannan puutarhaunelma

28.10.2015

Normaalisti ihminen tutkii kodin paikat päivittäin kuin kotikissa. Hän järjestelee, siivoilee tai vain kuljeskelee sisällä ja kartanolla, "rantteella", niin kuin meillä päin sanottiin. Useimmille se on luontaista niin kauan kuin pääsee liikkumaan. Kunpa vanhusten palveluasumisessakin voisi olla monia kodin toimia, joihin asukas saisi osallistua autettuna voimiensa mukaan.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Vapaaehtoisena - Kysynnän ja tarjonnan laki

13.2.2015

Maailma muuttuu ja me sen mukana, vaikkakin tässä iässä vastahakoisesti. Enpä olisi uskonut 10 vuotta sitten, miten paljon diakoniatyöhön tulee kuulumaan tietokonetyötä. Tässäkin istun nyt läppärillä kirjoittamassa blogia seurakuntayhtymän sivuille. Silloin kysyin, että mitä ne sellaiset sivut ovat, eihän sivuja ole kuin lehdissä ja kirjoissa.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget