Kirjoittajat

Heli Järvi

Olen toiminut nuorisotyönohjaajana Kokkolan suomalaisessa seurakunnassa vuodesta 2007. Kymmenvuotisen urani aikana olen saanut kulkea nuorten rinnalla niin rippikouluissa kuin rippikoulun jälkeisessä nuorisotyössäkin. Tennarini kuluttava tasaiseen tahtiin niin koulujen lattioita kuin kaupungin katujakin. Olen kutsuttu kohtaamaan nuoria. Toivon sydämestäni, että nuoret voisivat kokea kotiseurakuntansa paikkana, jossa he voivat kasvaa turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä ja jossa jokaisella on oman kokoinen paikka ja tehtävä.

Vapaaehtoisena - Nuorilla on halu tehdä hyvää

30.3.2017

Työpäiväni alkoi jälleen puhelimen kilinällä. Viestiääni kertoi, että minua oli tavoiteltu.
”Hei oisko mahollista päästä töihin sinne Kokkola-gospeliin?, luki nuoren kysymys hymiöin koristeltuna.
Nuori sai viestiinsä lyhyen ja ytimekkään vastauksen: ”Kyllä vain!”

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget