Kirjoittajat

Eini Prest

Olen lopputyötä vaille valmis sosionomi Kokkolasta. Perheeseeni kuuluu minun ja mieheni lisäksi neljä lasta, joista vanhin on 15-vuotias ja nuorin vasta 9 kuukautta. Olemme aktiivisesti mukana lastemme harrastuksissa. ja itse teen vielä opintojen lisäksi töitä sen mitä hyvällänsä ehdin. Minua pohdituttaa kovasti ihmisten hyvinvointi tai sen puute niin lähellä kuin kaukana. Kirjoitinkin blogikirjoituksen tähän viitaten vapaaehtoistyöstä.

Vapaaehtoisena - Kun antaa, niin saa

5.12.2017

Kansainvälistä Vapaaehtoisten päivää vietetään tänä vuonna 5.12. On hyvä, että kalenterissa on nimettynä tällainen päivä. Kun asioille annetaan nimi, ne saavat huomiota ja herättävät keskustelua.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget