Kirjoittajat

Veli-Martin Hästbacka

Olen 17-vuotias musiikkilukiolainen Kaustiselta ja toimin vapaaehtoisena seurakuntatyössä. Muutin Kaustiselle Ullavasta syksyllä 2015, jolloin seurakuntatyö on tullut entistä tärkeämmäksi minulle. Olen Kaustisen ja Ullavan seurakunnan lähetyksen vastuuryhmän nuorisojäsen, pidän opiskelijailtoja ja olen mukana monenlaisessa seurakunnan toiminnassa. Soitan pianoa, laulan ja pidän näyttelemisestä erilaisissa projekteissa. Seurakunnassa auttaminen ja toimiminen on minulle tärkeää, koska sitä kautta luon yhteyksiä uusiin ihmisiin ja saan sieltä paljon apua erilaisissa tilanteissa. Tulevaisuudessa haluan ehdottomasti työskennellä ihmisten parissa ja seurakunnassa toimiminen antaa siihen hyvät eväät.

Pääsiäistä ja vähän muutakin

13.4.2015

Huomasin, että minun olisi täytynyt kirjoittaa blogikirjoitus jo maaliskuuksi - taasen kävi niin, että koulukiireet ja stressi yllättivät. Tämä johti siihen, että minun oli pakko lykätä blogikirjoituksen tekeminen pääsiäisloman ja sen jälkeisten päivien projektiksi.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Inspiraatioita, hupia ja tulevaisuuden suunnitelmia

26.2.2015

Helmikuu on pian ohi, ja on aika siirtyä maaliskuun rientoihin. Edellisestä postauksesta on kulunut jo tovi, syynä tavallistakin tavallisempi kiire ja ajanpuute. Tammikuu oli minulla kiireinen, toimintaa riitti ja riitti, kuten joulukuussakin. Kerhokin pääsi alkamaan, ja olen päässyt keräämään ideoita kerhoon - ainakin keväälle ja ehkä siitäkin eteenpäin. Toiveenani on jatkaa kerhonpitäjänä vielä ensi syksynäkin.

Ehtiikö jouluun kyllästyä?

14.1.2015

Seisoin keskiviikkona 7. tammikuuta bussipysäkillä odottaen koulubussia. Ulkona oli tuulinen ja kylmä keli, ja kasvoilleni satoi ilkeän tuntuista lunta. Pakkanen tunkeutui luihin ja ytimiin, mutta pienellä liikehdinnällä oli mahdollista lämmittää itseään. Bussi tuli, menin kouluun ja siitä lähti tavallinen arki.

Kalliimpi aina parempi?

12.12.2014

Näen ympärilläni paljon kirjoja, joitakin ihmisiä ja kuulen piippausta lainaustiskiltä. Puheensorina ja kääntyvien sivujen äänet täyttävät tyhjyyttä silloin tällöin.

Festareita ja kiinalaisia naamareita

20.11.2014

Olin viime viikonloppuna Maata Näkyvissä -festareilla Turussa. Lähdin mukaan, koska pidän gospelmusiikista ja tapahtumaan sisältyi  musiikin lisäksi paljon muuta: workshoppeja, messuja, sanajumalanpalveluksia, kojuja... ja tietenkin myös opettavaisia ja ideoita antavia "pisteitä", kuten esimerkiksi teltta, jossa kerrottiin elämästä eri puolilla maailmaa. Mukana oli myös paljon kavereita ja tuttuja eri seurakunnista.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Rahkosessa joka keskiviikko - minä ainakin

6.11.2014

Jo keväällä minulla pyöri mielessä, että täällä Ullavan syrjäisessä päässä tarvitaan vapaa-ajan toimintaa varhaisnuorille ja että haluaisin olla mukana toteuttamassa sitä. Toimintaa löytyy jo jonkin verran, mutta eihän sitä voi periaatteessa liikaakaan olla. Ajattelin, että voisin olla kehittämässä jo varhaista seurakuntakasvatusta, koska mielestäni lasten on hyvä tietää mahdollisuuksistaan seurakunnassa ja opetella seurakunnan elämää kerhon kautta.

Facebookiin tuli sitten linkki, jonka takaa löytyi ilmoitus "Haetaan kerhonohjaajia Kaustisen ja Ullavan seurakuntaan". Ilmoitin yhteyshenkilölle, että haluan tähän tehtävään, ja sain tämän paikan.

Kommentoi | Yksi kommentti Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget