Kirjoittajat

Risto Juntunen

Olen Kokkolan seurakuntayhtymän seurakuntamestari. Enimmäkseen teen Kokkolan kirkon suntion töitä. Syntymäpaikkani on Suomussalmi kotimaamme itärajalla. Suurimman osan elämääni asuin Haapavedellä. Muutosta Kokkolaan on 11.3.2013 tasan viisi vuotta. Olen kirjoittanut jotain lähes koko elämäni ajan. Se on hyvä keino purkaa ajatuksiaan. Haapavedellä osallistuin paikallisen harrastajakirjoittajien yhdistyksen toimintaan. Kilpailujen palkinnot innostivat. Tekstejä, suorasanaista ja runoja, on julkaistukin muutamassa antologiassa.

101 pullaa

6.6.2013

Tekstiviesti on ilmoittanut pari päivää sitten, että tarvittaisiin päivystäjiä lentopallon mestaruussarjan loppuotteluun. Ottelupäivän koittaessa päivystyspuku päälle ja ajamaan kohti jäähallia, jossa pelit finaaleissa poikkeuksellisesti pelataan. On kysymys harrastuksesta, joka on jatkunut yli 33 vuotta.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Lupauksia

25.3.2013

Istun kirkossa viimeisen pilarin vieressä. Päätän lähteä kävelemään kesken jumalanpalveluksen kohti takaosaa. Nurkassa on vuonna 1958 palaneen puisen ristikirkon pienoismalli. Aikoinaan siihen oli mahtunut tuhat ihmistä.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Meidän suurin juhlamme

22.2.2013

Asettelen pikareita alttarikaiteelle. Siihen mahtuu tarkalleen 175 kappaletta.  Olen valmistamassa Herran huonetta seurakuntalaisen ja Jumalan kohtaamiseen. Kristityn tärkein,  jokasunnuntainen juhla on alkamassa.

Kommentoi | Yksi kommentti Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget