Kirjoittajat

Camilla Honkala

Olen Kokkolan suomalaisen seurakunnan johtava diakoniatyöntekijä. Koulutukseltani olen sisätautien ja kirurginen sairaanhoitaja, diakonissa ja työnohjaaja. Olen myös Yhteisvastuukeräyspäällikkö, ja bloggaankin Yhteisvastuu-keräyksen tiimoilta.

Vapaaehtoisena - 20 vuotta Yhteisvastuukeräyksen asialla

3.2.2015

Havahduin syksyllä huomaamaan, että helmikuussa 2015 olen tehnyt diakoniatyötä 20 vuotta. Työhöni on aina kuulunut Yhteisvastuukeräyksen organisointi työnantajaseurakunnan alueella. Ensin 11 vuotta Lohtajan seurakunnassa. Nyt on kulunut tasan 9 vuotta siitä, kun aloitin työt Kokkolan suomalaisen seurakunnan johtavassa diakonian virassa. Koko tänä aikana Yhteisvastuukeräys on värittänyt alkuvuoden toimintaa ja tehtäviä työssäni.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Yhteisvastuu 2015: Hyvä elämä - hyvä kuolema

12.2.2014

Kaarlelan seurakuntakodille on kokoontunut runsas osanottajajoukko. Anders-sali on viimeistä tuolia myöten täynnä, lisätuoleja haetaan. Järjestäjillä on hyvä mieli, kun ihmiset noudattavat kutsua.

Kommentoi | Yksi kommentti Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Yhteisvastuu 2014: Guatemala - monien puiden maa

4.2.2014

Väli-Amerikassa Atlantin ja Tyynenmeren välissä sijaitsee Guatemala. Maan nimi tarkoittaa monien puiden maata. Suomalaisessa sielunmaisemassa voin tuntea yhteyttä tuohon kaukaiseen kansaan, kun tiedän, että sielläkin eletään metsien keskellä.
Miksi olisin  kiinnostunut yhtäkkiä maasta, jossa en ole vieraillut?

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget