Mahdollisuus muutokseen – minullakin?

13.3.2018 | Marianne ja Tuija

Mediassa on ollut esillä yhteiskristillinen kampanja Mahdollisuus Muutokseen. Muutamat kokkolalaiset ja useat pohjalaiset ovat kertoneet rohkeasti omat tarinansa. On ollut ilo seurata, miten ihmiset eri seurakunnista ovat kokoontuneet, suunnitelleet ja nyt ovat innolla mukana omilla taidoillaan tärkeässä kampanjassa. Mikä on saanut liikkeelle ison joukon ihmisiä valmistelemaan kampanjaa?

Itse olemme saaneet osallistua tähän kampanjaan musiikin saralla. Lähdimme mukaan kuoroon, joka koottiin juuri Mahdollisuus Muutokseen -aloitusjuhlaa varten. Musiikki on lähellä meidän kummankin sydäntä. Se on rakas harrastus, mutta sen kautta olemme itsekin tulleet kosketetuiksi. Sanat ja sävelet yhdessä avaavat usein sydäntä Jumalan suuntaan silloin, kun pelkkä puhe ei riitä. Musiikki on myös monella tavalla ihmisiä yhdistävä tekijä, niinpä kuoroonkin on lähtenyt mukaan ihmisiä eri seurakunnista. Meillä on yhteinen päämäärä, taivas, ja yhteinen käsitys siitä, kuinka sinne päästään. Se on iloinen asia, ja kovasti toivoisimme sen ilon leviävän muillekin.

Palo-yhtye

Nykyelämän vaatimuksissa ja suorituspainotteisessa yhteiskunnassa kristillisen sanoman ajattelisi olevan suoranainen hitti. Stressin ja kiireen keskellä ihmiset janoavat sisäistä rauhaa, joka meille on ilmaiseksi jokaiselle tarjolla Jumalan rakkauden ja armon kautta. Se, että jokainen on hyväksytty ja rakastettu sellaisena kuin on, on radikaalia maailmassa, jossa ihmisen arvo mitataan tehokkuudessa.

Ihmiset, jotka ovat Mahdollisuus Muutokseen -kampanjassa mukana, ovat kokeneet jotain niin erityistä, että haluavat kertoa siitä muillekin. He ovat saaneet omakohtaisesti kokea, että Jumala on todellinen ja elävä.
”Tahdon nähdä elämää muuttavan voiman,
päiväksi jo vaihtuvan yön.
Tahdon nähdä sydämen täyttävän rauhan
ansiosta ristin työn”,
sanotaan laulussa, jonka saamme laulaa Kampus-hallissa mission päätöstilaisuudessa.

Missiokuoro

Tahdotko sinä?
Jos mielessäsi vastaat, että tahtoisin tai edes ehkä tahtoisin, tule piipahtamaan Missiokahvilassa Rantakatu 13:ssa tai osallistu Mahdollisuus Muutokseen -tilaisuuksiin Kokkolan kirkossa 24.3. tai Kampushallilla 24.3. tai eri seurakunnissa.

Ei kommentteja "Mahdollisuus muutokseen – minullakin?"

Kommentoi "Mahdollisuus muutokseen – minullakin?"