Valoa pimeään

9.1.2018 | Tarja Jakobsén

Tammikuussa alkaa toivo valoisammasta ajasta orastaa. Pimeässä valon näkee parhaiten, joulunaika siitä meille joka vuosi lempeästi saarnaa.

Vapahtajamme toi meille valon pimeyteen, pimeään vuodenaikaan, pimeään ja synkkään sydämeen, keskelle surua ja kaipausta.

Ihmisen on niin vaikea käsittää Jumalan armoa. Sen kokee ehkä kirkkaimmin kun armo sipaisee sielua silloin, kun ei yhtään tunne sitä ansaitsevansa. Tai silloin kun suru on vetänyt mustan verhon arjen ylle, armo siirtää verhoa syrjään, päästää sisään rakkautta, joka ottaa syliin ja tietää kyllä, mitä kärsimys on.

Meitä ei ikinä jätetä yksin. Miten vaikea sitä onkaan ymmärtää. Miten ihana lohtu se on, vaikka ymmärrys ei riitäkään. Syli on niin lähellä, Taivaan Isän syli, ympärillämme aina.

Hän rohkaisee meitä kaikissa ahdingoissamme, niin että me häneltä saamamme lohdutuksen voimalla jaksamme lohduttaa muita ahdingossa olevia. 2. Kor. 1:4

Yksi kommentti "Valoa pimeään

SinikkaPlusisaari 1.2.2018 11.21

Kiitos Tarja näistä rohkaisun ja toivon sanoista!
Tarpeeseen tulivat!
Siunausta sinulle!