Jeesuksen lupaukset ja rakkaus rohkaisevat uskomaan, että hän vastaa...

Viikon sanaan

Valitse seurakunta

Uusin blogikirjoitus - Nyaste blogginlägg

Vapaaehtoisena – Miesväen merkitys

25.7.2016

Miten nainen oikeastaan selviäisikään ilman miehiä tässä maailmassa? No, moni nainen varmasti selviää arjen pienistä teknisistä vastoinkäymisistä omalla näppäryydellään, mutta minä en kuulu niihin naisiin.

En ton, en enda ton

17.6.2016

Det finns paralleller i musik och natur. I sommar har jag ofta fastnat i detaljerna. Intresset har väckts av en liten kryddväxt eller ett oansenligt mönster i en sten.

Minun paikkani kirkon penkissä

13.6.2016

Astun kirkkoon lauantai-iltana. Ovella minua on vastassa lämmin hymy ja tervetuloa-toivotus. Kirkossa vallitsee puheensorina ja bändi virittelee vielä soittimiaan.

Mobiilikäyttäjäkin tykkää uusista nettisivuista

8.6.2016

Tervetuloa uusille nettisivuille! Onnea erityisesti sinulle, joka luet näitä älypuhelimella. Nyt skaalaus toimii, eikö totta?

Vapaaehtoisena - Päiväkerhossa, paluumatkalla menneisyyteen

4.4.2016

Seurakunta olemme me - vai joku muu kuin minä? Jos vastaan me, silloin olen vastuullinen toimimaan yhteisen seurakunnan parhaaksi omilla lahjoillani.
Raamatunkohta "Sallikaa lasten tulla minun tyköni" puhuttelee minua. Pyhäkoululaulut ja lasten virret ovat rakkaita, niitä automatkoila tapailen. "Jeesus sanoi: Sallikaa lasten luoksein kiiruhtaa. Ja Hän siunasi sitten heitä näin, näin ja näin."

Psalmer

29.3.2016

Inför stilla veckan bjöd Mellersta Österbottens kammarorkester på en fin konsert på palmsöndagen med Jan Söderblom som dirigent och Jukka Perko som saxofonsolist. På programmet stod bland annat Psalmer för saxofon och orkester från Kaanaanmaa-skivan. I palmsöndagens programblad fanns texten som Jukka Perko skrev i samband med skivutgivningen och jag måste läsa två gånger: "Jag förstod inte då, att man inte behöver eller kan lära sig all musik genom övning, och att jag redan från barnsben hört och tagit till mig den vackraste av musik, nämligen psalmer."

Vapaaehtoisena - Erilaisina

17.3.2016

Seurakunnassamme oli tällä viikolla työelämään tutustumisviikolla kahdeksasluokkalainen Taru Virkkala. Olemme koko viikon keskustelleet ihmisten erilaisuudesta ja siitä, kuinka omilla valinnoillaan voimme tukea toisten elämää... tai murjoa sitä. Päätin haastatella Tarua hänen omasta elämästään ja ajatuksistaan.

Historialliset urut - Normann-urkujen nimikkopillikampanja

25.2.2016

Kokkolassa on aikoinaan tehty mielenkiintoisia ratkaisuja kun on huomattu, että kirkkoon tarvitaan urut. 1600-luvun lopulla porvarit päättivät hankkia urut ja lahjoittivat varat urkuja varten.

Kommentoi Lue koko kirjoitus - Läs hela inlägget

Viestinnän vinkkeli - Mitä se toimittaa?

9.2.2016

- Tulemme mielellämme tutustumaan toimituksiin, sanoi pappi toimittajille.
Puolen sekunnin ajan löi päässäni tyhjää. Presiis saman voisi toimittaja sanoa papille!

Yhteisvastuu 2016 - Kaustisella toimii Sisupartio

1.2.2016

Sisupartioryhmä Kaustisen Kissat on toiminut vuodesta 2010 alkaen. Ryhmän toiminta sai alkunsa, kun sekä Vetelissä että Kaustisella nousi esiin toiveita saada omaa partiotoimintaa kehitysvammaisille.