Jeesus on kutsunut meidät tien raivaajaksi.

Viikon sanaan

Valitse seurakunta

Uusin blogikirjoitus - Nyaste blogginlägg

Vierailu Tansaniaan - Turistina Tansaniassa

7.12.2016

Lähde näin adventtiajan alussa nojatuolimatkalle kanssani Afrikan maahan, jossa on vuodesta 1948 ollut Suomen Lähetysseuran työtä ja joka on Suomen valtion pitkäaikaisin kehitysyhteistyökumppani.

Vierailu Tansaniaan - Lähettipariskunnan luona

7.12.2016

Tervetuloa jatkamaan nojatuolimatkaa Tansaniaan. Viime helmikuussa olimme mieheni Matin kanssa kaksi viikkoa Tansaniassa. Matkan tarkoitus oli kyläily ystäväpariskunnan luona, jotka ovat Pohjois-Tansaniassa Arushassa ruotsalaisen lähetysjärjestön EFS:n työssä.

Vapaaehtoisena - Rakkaudesta lähimmäiseen

23.11.2016

Herra, kutsut työhösi, arjen tielle seuraasi toivon leipää leipomaan, palvelemaan lahjoillaan.
Diakonia on mielestäni kaunis sana. Se on kreikkaa ja tarkoittaa palvella. Ensimmäiset diakonit olivatkin ehtoollisella avustavia pöytäpalvelijoita.

Kirkolliset-suomi sanakirja

9.11.2016

Saatko tolkkua seurakunnan viikkoilmoituksesta? Tunnetko käsitteet ja lyhenteet? Tiedätkö mikä on viikkomessu? Solu? Rovastikunta? Reformaatio? Erotatko kirkon sisällä toimivat herätysliikkeet toisistaan?

Lettlandsarbetet i Karleby svenska församling

7.9.2016

I början av augusti besökte åtta personer från vår församling vårt vänprojekt i Lettland, den kristna skolan St Davids skola i Madona. Vi hann även besöka vår vänförsamling i Rezekne en dag, samt förstås ströva omkring lite i gamla staden i Riga.

Keskiaikapäivät 2016 - Elämä on draamaa

2.9.2016

Kokkolan Keskiaikapäivät ovat koko perheen yhteinen tapahtuma, jossa riittää ohjelmaa sekä perheen pienille että isommille.

Vapaaehtoisena – Kaarlelan Tiekirkko-oppaana

12.8.2016

Mahtaakohan tänään tulla yhtään kävijää Tiekirkkoon? Jos joku tuleekin, niin osaankohan kertoa kirkosta mitään?

Vapaaehtoisena – Miesväen merkitys

25.7.2016

Miten nainen oikeastaan selviäisikään ilman miehiä tässä maailmassa? No, moni nainen varmasti selviää arjen pienistä teknisistä vastoinkäymisistä omalla näppäryydellään, mutta minä en kuulu niihin naisiin.

En ton, en enda ton

17.6.2016

Det finns paralleller i musik och natur. I sommar har jag ofta fastnat i detaljerna. Intresset har väckts av en liten kryddväxt eller ett oansenligt mönster i en sten.

Minun paikkani kirkon penkissä

13.6.2016

Astun kirkkoon lauantai-iltana. Ovella minua on vastassa lämmin hymy ja tervetuloa-toivotus. Kirkossa vallitsee puheensorina ja bändi virittelee vielä soittimiaan.